Kaart

1200 Woluwe-saint-lambert Appartement
120 m² wonen
2 slaapkamers
€540.000

In het groene hart van Sint-Lambrechts-Woluwe ligt dit prachtige nieuwe appartement, perfect gelegen in de nabijheid van verschillende faciliteiten zoals winkels en openbaar vervoer. Met een royale voorgevel van 8 meter, twee slaapkamers, één badkamer, een doucheruimte en een woonoppervlakte van 120 vierkante meter, biedt dit appartement voldoende ruimte voor comfortabel wonen.

Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en verwelkomt u met een ruime inkomhal voorzien van een vestiaire en gastentoilet. De lichte woonkamer geeft toegang tot een zonnig terras op het zuiden van 10,3 vierkante meter - een perfecte plek om te ontspannen. De moderne open keuken is volledig uitgerust en naast deze bevindt zich een aparte wasruimte.

Een van de slaapkamers beschikt over een eigen doucheruimte en daarnaast is er nog een aparte badkamer beschikbaar. Het appartement is gebouwd met de hoogste energieprestaties en een luxe binnenafwerking.

Bijkomende faciliteiten zijn een toegewezen kelder en een parkeerplaats (extra kosten). De verkoop van het appartement valt onder het BTW-stelsel. Dit pareltje is zeker een bezoek waard! Neem contact op met L&P om dit appartement te ontdekken.

* * *

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE, in de onmiddellijke nabijheid van een groene zone en alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, ...), mooi nieuw APPARTEMENT met 8m voorgevel (2slaapk/1badk/1douche) van 120 m² met een terras van 10,3 m². Gelegen op de 2e verdieping, bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Lichte woonkamer met toegang tot het terras op het zuiden. Super ingerichte open keuken. Aparte wasruimte. Slaapkamer 1 met eigen doucheruimte. Slaapkamer 2. Badkamer. Hoge energieprestaties en hoogwaardige binnen afwerking. Toegewezen kelder en parkeerplaats in extra. Verkoop van de grond en van de gebouwen onder het BTW-stelsel. Te ontdekken bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 540.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
F6DIB1O5XBXJ
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€540.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com