Kaart

1200 Woluwe-saint-lambert Appartement Te Koop
109 m² wonen
3 slaapkamers

Aan de rand van een groenrijk gebied in Sint-Lambrechts-Woluwe, vindt u dit prachtige, nieuwe drie-slaapkamer appartement. Strategisch gelegen nabij alle faciliteiten zoals winkels, Nederlandstalige en Franstalige scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer. Verder profiteert het van de nabijheid van de Ring en de E40.

Met een oppervlakte van 109 vierkante meter, biedt dit appartement een adembenemend terras. Het bevindt zich op de tweede verdieping en beschikt over een inkomhal met vestiaire, gastentoilet en technische ruimte/wasruimte. De lichte woonkamer van 34,5 vierkante meter grenst aan het terras, net als de super ingerichte open keuken.

Voor wat betreft de slaapvertrekken, is er een ouderslaapkamer met aansluitende doucheruimte (met wastafel en douche), twee andere slaapkamers en een badkamer (met wastafel, bad en toilet).

Dit appartement belooft u niet alleen een uitzonderlijke ligging in de hoogten van Woluwe, maar ook een onberispelijke bouwkwaliteit en bijzondere zorg voor de binnenafwerkingen. Daarbovenop zijn de energieprestaties uitstekend. Een kelder en parkeerplaats zijn eveneens beschikbaar tegen meerprijs.

Let wel, de verkoop is onderworpen aan registratierechten (12,5%) op de grondwaarde en BTW (21%) op de gebouwen. U bent van harte welkom om dit prachtige appartement te ontdekken bij L&P!

* * *

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE, aan de rand van een groene zone en dicht bij alle faciliteiten (winkels, nl/fr scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer, nabijheid van de Ring en de E40,...), prachtig NIEUW APPARTEMENT (3slk/1bad/1douche) van 109 m² met een mooi TERRAS. Gelegen op de tweede verdieping, bestaat het uit een inkomhal met vestiaire, gastentoilet en technische/wasruimte. Een heldere woonkamer van 34,5 m² uitkomend op het terras en een super ingerichte open keuken. Een nachthal. Een ouderslaapkamer met aangrenzende doucheruimte (wastafel, douche). Twee andere slaapkamers en een badkamer (wastafel, bad, WC). Naast de uitzonderlijke ligging op de hoogten van Woluwe, zal dit appartement u verleiden met zijn bouwkwaliteit en de bijzondere zorg aan de binnenafwerkingen. Uitstekende energieprestaties. Kelder en parking in aanvulling. EPC : B+. Verkoop onderworpen aan registratierechten (12,5%) op de grondwaarde en BTW (21%) op de gebouwen. Te ontdekken bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 497.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
109 m2
Referentie
9OUAY526U5-L
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€497.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com