Kaart

1200 Woluwe-saint-lambert Appartement
66.8 m² wonen
1 slaapkamers
€334.000

In het charmante Sint-Lambrechts-Woluwe vind je dit prachtige, splinternieuwe appartement van 66,8 m², met een knusse tuin. De uitstekende ligging op 500 m van Wolubilis en vlak tegenover Parc Neerveld biedt het beste van twee werelden: de rust van uitgestrekte parken en landweggetjes, en de nabijheid van verschillende culturele centra, restaurants, en winkels zoals het Woluwe Shopping Centre.

Eenmaal binnen in dit tuinappartement op de begane grond word je verwelkomd door een hal met garderobe en een gastentoilet. De aangename woonkamer met uitzicht op de tuin is ideaal om te ontspannen na een lange dag. De open keuken is van alle gemakken voorzien en straalt een moderne elegantie uit. Een comfortabele, grote slaapkamer en een doucheruimte vervolledigen het plaatje. Bovendien beschikt het appartement over een aparte bijkeuken.

Het appartement bevindt zich in een gebouw dat omringd is door verschillende vormen van vervoer - tram, bus, metro, villo -, waardoor verplaatsingen vlot en eenvoudig verlopen. Ook mensen die graag fietsen, worden hier op hun wenken bediend dankzij de talrijke fietspaden in de buurt.

Het appartementencomplex wordt gekenmerkt door haar prachtige groene ruimte, die zorgt voor een harmonieuze omgeving en uitnodigt tot gezelligheid. Bovendien wordt het project ecologisch en verantwoord beheerd, met een streven naar een CO2-neutrale impact.

Bij dit appartement zijn kelders inbegrepen en is er extra parkeergelegenheid beschikbaar. De EPC-waarde is B+, wat neigt naar A. De verkoop is onderworpen aan registratierechten (12,5%), erfpachtrechten (2%) en btw (21%). Voor meer informatie kan je terecht bij L&P!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE, 500 m van Wolubilis en tegenover Parc Neerveld, prachtig nieuw APPARTEMENT (1bed/1sdd) van 66,8 m² met kleine TUIN. Gelegen op de begane grond, bestaat het uit een hal met garderobe en gastentoilet. Mooie woonkamer met uitzicht op de tuin. Uitstekend uitgeruste open keuken. Grote slaapkamer. Doucheruimte. Aparte bijkeuken. Gelegen in een omgeving rijk aan parken, landweggetjes en fietspaden die zachte mobiliteit aanmoedigen, is het gebouw omgeven door multimodaal vervoer (tram, bus, metro, villo), winkels (Woluwe Shopping Centre), culturele centra en restaurants. Een prachtig aangelegde groene ruimte harmoniseert het geheel en nodigt uit tot gezelligheid. Het project is opgezet met een ecologische en verantwoordelijke aanpak en streeft naar een "CO2-neutrale" impact. Kelders inbegrepen en extra parkeergelegenheid. EPC B+ < A. Verkoop onderworpen aan registratierechten (12,5%), erfpachtrechten (2%) en btw (21%). Meer informatie bij L&P!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 334.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
66.8 m2
Referentie
CVA1GLJSFURZ
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€334.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com