Kaart

1200 Woluwe-saint-lambert Appartement
84 m² wonen
2 slaapkamers
€366.200

Ontdek dit prachtige, gloednieuwe appartement in Sint-Lambrechts-Woluwe, gesitueerd aan de rand van een rustgevende groene zone. Deze locatie combineert een oase van rust met alle nodige faciliteiten binnen handbereik. Winkels, scholen, sportgelegenheden en openbaar vervoer zijn vlakbij, terwijl ook de Ring en E40 makkelijk bereikbaar zijn.

Het ruime appartement, met een oppervlakte van 84 m² en een uitnodigend balkon, bevindt zich op de tweede verdieping. Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet betreedt u de heldere woonkamer van 31m², die naadloos aansluit op het balkon en de stijlvol ingerichte open keuken. Het nachtgedeelte omvat twee prachtige slaapkamers, een badkamer uitgerust met dubbele wastafel, bad, douche en toilet, en een handige technische/wasruimte.

Dit appartement is niet enkel geliefd om zijn uitzonderlijke ligging in het hart van Woluwe, maar haalt ook hoge scores op het vlak van bouwkwaliteit en interieurafwerking. Bovendien geniet u van uitstekende energieprestaties. Er bestaat de mogelijkheid om een kelder en parkeerplaats bij te huren.

De verkoop van dit vastgoed is onderworpen aan registratierechten (12,5%) op de grondwaarde en BTW (21%) op de gebouwen. Ontdek dit begerenswaardige appartement vandaag nog bij L&P!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE, aan de rand van een groene zone en dicht bij alle faciliteiten (winkels, nl/fr scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer, nabijheid van de Ring en de E40,...), prachtig NIEUW APPARTEMENT (2slk/1bad) van 84 m² met een BALKON. Gelegen op de tweede verdieping, bestaat het uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Een heldere woonkamer van 31 m² die uitkomt op het balkon en een super ingerichte open keuken. Een nachthal met vestiaire en technische/wasruimte. Twee mooie slaapkamers en een badkamer (dubbele wastafel, bad, douche, WC). Naast de uitzonderlijke ligging op de hoogten van Woluwe, zal dit appartement u verleiden met zijn bouwkwaliteit en de bijzondere zorg aan de binnenafwerkingen. Uitstekende energieprestaties. Kelder en parking in aanvulling. EPC : A-. Verkoop onderworpen aan registratierechten (12,5%) op de grondwaarde en BTW (21%) op de gebouwen. Te ontdekken bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 366.200
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
SU-F8LQ-267M
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€366.200 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com