Kaart

1200 Woluwe-saint-lambert Appartement
67 m² wonen
1 slaapkamers
€314.800

Ontdek dit prachtige nieuwe appartement, centraal gelegen in Sint-Lambrechts-Woluwe. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping en biedt een uitzonderlijk zicht op de groene omgeving. Geniet van alle gemakken in de nabije omgeving zoals winkels, scholen (Nederlands en Frans), sportfaciliteiten en openbaar vervoer. De Ring en de E40 zijn eveneens vlot bereikbaar.

Het appartement heeft een oppervlakte van 67 m² en beschikt over een lichtgevende woonkamer van 29 m² die uitgeeft op een mooi terras. De keuken is volledig ingericht en voorzien van een handig centraal eiland. De slaapkamer is uitgerust met een aangrenzende doucheruimte die bestaat uit een wastafel en douche. Daarnaast is er ook nog een inkomhal met vestiaire, een technische ruimte/wasruimte en een apart toilet.

Dit appartement in Sint-Lambrechts-Woluwe is met bijzondere zorg gebouwd en afgewerkt. Het staat garant voor een uitstekende energieprestatie, met EPC : A-. De kelder en parking kunnen extra aangekocht worden.

De verkoop van dit nieuw appartement in Woluwe is onderworpen aan registratierechten van 12,5% op de grondwaarde en BTW van 21% op de gebouwen.

Kom dit appartement ontdekken bij L&P, gelegen op de hoogten van Woluwe, en laat je verleiden door de uitzonderlijke locatie en de kwaliteit van de bouw.

* * *

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE, aan de rand van een groene zone en dicht bij alle faciliteiten (winkels, nl/fr scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer, nabijheid van de Ring en de E40,...), prachtig NIEUW APPARTEMENT (1slk/1douche) van 67 m² met een mooi TERRAS. Gelegen op de eerste verdieping, bestaat het uit een inkomhal met vestiaire, technische ruimte/wasruimte en WC. Een heldere woonkamer van 29 m² die uitgeeft op het terras en een super ingerichte open keuken met centraal eiland. Een slaapkamer met aangrenzende doucheruimte (wastafel, douche). Naast de uitzonderlijke ligging op de hoogten van Woluwe, zal dit project u verleiden met zijn bouwkwaliteit en de bijzondere zorg aan de binnenafwerkingen. Uitstekende energieprestaties. Kelder en parking in aanvulling. EPC : A-. Verkoop onderworpen aan registratierechten (12,5%) op de grondwaarde en BTW (21%) op de gebouwen. Te ontdekken bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 314.800
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
67 m2
Referentie
CKCAPAG1TTFA
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€314.800 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com