Kaart

1200 Woluwe-saint-lambert Appartement
47.5 m² wonen
€244.200

Ontdek deze prachtige, nieuwe studio/suite, gelegen aan de rand van een groene zone in Sint-Lambrechts-Woluwe. Met een gunstige ligging nabij alle nodige faciliteiten zoals winkels, scholen, sportvoorzieningen en openbaar vervoer, is dit een locatie die je niet wil missen. Bovendien zorgen de nabijheid van de Ring en de E40 voor een snelle toegang tot andere delen van de stad en daarbuiten.

Deze unieke studio heeft een totale oppervlakte van 47,5 m² en bevindt zich op de eerste verdieping. Bij binnenkomst valt direct de lichte en heldere woonkamer van 30 m² op, die voorzien is van een super ingerichte open keuken. Verder omvat de studio een inkomhal met vestiaire, een technische ruimte/wasruimte en een douchekamer die uitgerust is met een wastafel, douche en toilet.

Eén van de grote voordelen van dit eigendom is zijn ligging op de hoogten van Woluwe, een uitzonderlijke locatie met vele voordelen. Daarnaast zal je aangenaam verrast worden door de hoge bouwkwaliteit en de bijzondere aandacht die is besteed aan de afwerking van het interieur. Deze factoren samen met de uitstekende energieprestaties van het pand maken het tot een zeer aantrekkelijke keuze. Tot slot is er ook nog een kelder en parkeerplaats beschikbaar, mits extra vergoeding.

Let op: dit object wordt verkocht onder bepaalde voorwaarden. Er worden registratierechten gerekend op de grondwaarde (12,5%) en BTW (21%) op de gebouwen. Mis deze kans niet en kom dit pand ontdekken bij L&P!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE, aan de rand van een groene zone en dicht bij alle faciliteiten (winkels, nl/fr scholen, sportvoorzieningen, openbaar vervoer, nabijheid van de Ring en de E40,...), prachtige NIEUWE STUDIO/SUITE (1douche) van 47,5 m². Gelegen op de eerste verdieping, bestaat het uit een inkomhal met vestiaire, technische/wasruimte en douchekamer (wastafel, douche, WC) en een heldere woonkamer van 30 m² met een super ingerichte open keuken. Naast de uitzonderlijke ligging op de hoogten van Woluwe, zal dit appartement u verleiden met zijn bouwkwaliteit en de bijzondere zorg aan de binnenafwerkingen. Uitstekende energieprestaties. Kelder en parking in aanvulling. EPC : B+. Verkoop onderworpen aan registratierechten (12,5%) op de grondwaarde en BTW (21%) op de gebouwen. Te ontdekken bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 244.200
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
47.5 m2
Referentie
SRKSDBHKL20R
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€244.200 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com