Kaart

Avenue A.J. Slegers 397

1200 Woluwe-saint-lambert Appartement Te Koop
3 slaapkamers

Graag enkel via sms verdere informatie aanvragen of een bezoek regelen. Dit lichtgevulde en ruime appartement van ongeveer 130m² bevindt zich vlakbij het Joséphine Charlotteplein en bij een metrostation. Het heeft drie slaapkamers, een badkamer en bevindt zich op de zesde verdieping van een acht verdiepingen tellende gebouw.

Bij binnenkomst is er een inkomhal met vestiaire. Verder zijn er ontvangstkamers waaronder een eetkamer en een tv-lounge. De keuken heeft een balkon en een kleine opbergruimte. Vanuit het appartement kunt u genieten van een aangenaam en vrij uitzicht. Er is ook een dienstkamer van 10m² op de negende verdieping.

In de kelder is er een bergruimte voorzien. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om voor een meerprijs van 45.000 euro een garagebox te kopen in het naastgelegen gebouw.

Belangrijk om te weten is dat er renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. De energieprestatieclassificatie is F.

* * *

Avenue A.J. Slegers 397 - 1200 Woluwe-saint-lambert - Svp, SMS SEULEMENT pour demande d’infos et/ou visites.

A proximité du Square Joséphine Charlotte et au pied de l’immeuble, la station métro. Cet appartement lumineux et spacieux de +/- 130m² compte 3 chambres et 1 salle de bains. Il occupe le 6e étage d'un immeuble de 8 étages. La disposition intérieure comprend un hall d'entrée avec vestiaire, des pièces de réceptions comprenant une salle à manger et un salon TV, une cuisine avec balcon et petit espace de rangement. Vue agréable et dégagée. Une chambre de bonne de 10m² se trouve au 9e étage.

Une cave au sous-sol + la possibilité d'acquérir un garage box dans l'immeuble voisin moyennant un supplément de 45,000 euros.

Il est important de noter que des TRAVAUX DE RENOVATION SONT A PREVOIR. PEB F.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 400.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1930
Referentie
Q257U9D30MXX
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€400.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com