Kaart

Waterhoenlaan 94

9032 Wondelgem Appartement Te Koop
89 m² wonen
91 m² perceel
2 slaapkamers

Gelegen in een rustige doodlopende straat, biedt dit kleinschalige gebouw een unieke kans om een appartement te renoveren. Met twee slaapkamers, een zonnig terras en een buitenberging, is dit pand ideaal voor uw eerste aankoop of als investeringsmogelijkheid. De nabijheid van het centrum van Wondelgem en de belangrijkste invalswegen verhoogt de aantrekkelijkheid van deze locatie.

Het appartement beschikt over een ruime, lichtovergoten woonkamer die toegang biedt tot het zonovergoten terras aan de achterzijde van het gebouw. Daarnaast zijn er een keuken, bergruimte/technische ruimte, twee slaapkamers en een badkamer aanwezig. Een extra pluspunt is de ruime gemeenschappelijke tuin op het zuiden.

De aankoop van een staanplaats is verplicht voor €10.000 en er is ook een mogelijkheid tot aankoop van een garagebox voor €25.000. Neem voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen contact op met ons kantoor.

* * *

Waterhoenlaan 94 - 9032 Wondelgem - In dit kleinschalig gebouw, rustig gelegen op het einde van een doodlopend straatje, vinden we dit te renoveren appartement met 2 slaapkamers en zonnig terras met buitenberging.
Dankzij de ruime gemeenschappelijke zuid gerichte tuin en de nabijheid van het centrum van Wondelgem en de belangrijkste invalswegen, leent dit appartement zich ideaal als eerste aankoop of als investering.
Via de centrale inkomhal betreden we de ruime, lichtrijke en gezellige woonkamer dewelke toegang biedt tot het zongericht terras aan de achterzijde van het gebouw. De keuken en berging/technische ruimte, twee slaapkamers en een de badkamer vervolledigen dit appartement.
Verplichte aankoop staanplaats aan €10.000, mogelijkheid tot aankoop garagebox aan €25.000.
Voor verdere inlichtingen of het plannen van een plaatsbezoek, contacteer ons kantoor via 09 380 09 74 of via mail: info@excellent-vastgoed.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 198.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1969
Grond oppervlakte
91 m2
Bewoonbare oppervlakte
89 m2
Referentie
M2V-1UPDY4AX
Makelaar Code
4111
EPC Waarde
290 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20220613-000621636-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€198.000 / Excellent Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com