Kaart

Botestraat 9-301

9032 Wondelgem Appartement Te Koop
94 m² wonen

Ervaar exclusief wonen in het hart van Wondelgem met dit aantrekkelijke nieuwbouw dakappartement, gelegen op de derde verdieping van de kleinschalige nieuwbouwresidentie "Le Bo". Dit laatste beschikbare appartement biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een inkomhal, een woonkamer met parketvloer en toegang tot het zuidoostelijke terras, een open, volledig uitgeruste keuken met kookeiland, een gastentoilet, en een ruime technische berging die ook als wasplaats kan dienen.

Het appartement beschikt verder over een badkamer met inloopdouche, twee volwaardige slaapkamers en een extra kamer die kan worden gebruikt als kantoor of dressing. De hoge raampartijen zorgen voor veel lichtinval en de houten kozijnen creëren een warme sfeer. Het ruime terras biedt een heerlijke uitbreiding van de leef- en eetruimte.

Bij de selectie van de materialen is gekozen voor uitzonderlijk karakter en duurzaamheid. Bij het ontwerpen van residentie "Le Bo" stonden wooncomfort en energiezuinigheid bovenaan de prioriteitenlijst, met de mogelijkheid om zonnepanelen op het dak te installeren.

Voor een meerprijs van €15.000 kunt u een ruime autostandplaats op het terrein van de residentie aanschaffen. Dit maakt het appartement zowel geschikt voor eigen bewoning als voor investeringsvastgoed.

De residentie is vlot bereikbaar en ligt dicht bij de belangrijkste invalswegen, evenals een divers aanbod van lokale winkels en warenhuizen. De verkoop gebeurt onder BTW, maar indien u aan de voorwaarden voldoet, kunt u dit appartement aankopen tegen het gunsttarief van 6% btw in plaats van 21%.

* * *

Botestraat 9-301 - 9032 Wondelgem - Exclusief wonen in het centrum van Wondelgem

Dit aantrekkelijk nieuwbouw dakappartement is gelegen op de derde verdieping van een kleinschalige nieuwbouwresidentie "Le Bo".

Het laatste appartement beschikt over een inkomhal, een woonkamer met parket en toegang tot het Zuidoost-gerichte terras, een open geïnstalleerde keuken met kookeiland, een gastentoilet, een ruime technische berging (ook als wasplaats te gebruiken), een badkamer met inloopdouche, twee volwaardige slaapkamers en een extra ruimte die dienst kan doen als bureau of dressing. Opvallend zijn de hoge raampartijen die zorgen voor een mooie lichtinval, in combinatie met de houten kozijnen die een zeer warme sfeer creëren. Daarnaast biedt het ruime terras een aangrenzende plek aan de gezellige leef- en eetruimte.

Alle materialen werden geselecteerd op hun uitzonderlijk karakter en duurzame kwaliteiten. Bij het ontwerp van residentie "Le Bo" was wooncomfort in combinatie met energiezuinigheid de absolute topprioriteit. Aansluiting mogelijk voor het leggen van zonnepanelen op het dak.

Een ruime autostandplaats op het terrein van de residentie, die optioneel erbij kan aangekocht worden voor een meerprijs van 15.000,00 EURO. Zowel geschikt voor eigen bewoning als beleggingsvastgoed.

Aangenaam woon-werkverkeer is verzekerd door de vlotte bereikbaarheid en de aanwezigheid van de belangrijkste invalswegen in de omgeving, net als een divers aanbod van lokale winkels en warenhuizen.

VERKOOP ONDER BTW. Indien u aan de voorwaarden voldoet is er de mogelijkheid om dit appartement aan te kopen aan het gunsttarief van 6% btw in de plaats van 21%.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
94 m2
Referentie
9UQINVHD0BW3
Makelaar Code
3685717
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€319.000 / Immobiliën Crevits
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com