Home Te Koop Appartement 9032 Wondelgem
Vroonstalledries 58-B
Kaart

Vroonstalledries 58-B

9032 Wondelgem Appartement Te Koop
99 m² wonen
109 m² perceel

Ontdek dit ruime appartement, gelegen in een rustige buurt tegenover het pittoreske Vroonstalledries Park in het hart van Wondelgem. Geniet van de uitzonderlijke lichtinval die een warme en gastvrije sfeer creëert.

De leefruimte, omringd door plafondhoge ramen aan drie zijden, biedt directe toegang tot de buitenruimte en zorgt voor natuurlijk zonlicht gedurende de dag. De volledig uitgeruste keuken sluit naadloos aan op deze ruimte. Hoogwaardige keramische tegels en laminaatparket in een diepe kleur, aangevuld met accenten van natuursteen, geven de vloeren een verfijnde uitstraling.

Het appartement heeft twee slaapkamers, een moderne badkamer en een apart toilet, evenals handige opbergmogelijkheden, waaronder ingebouwde kasten en een berging in de hal. Een ruime ondergrondse garagebox is beschikbaar voor een extra 20.000 EUR.

In de nabijheid van residentie "Gianni" vindt u alle nodige voorzieningen, zoals supermarkten, een apotheek, een school en goede verbindingen met het openbaar vervoer. De R4 is ook gemakkelijk bereikbaar en het centrum van Gent ligt op slechts 15 minuten fietsen. Ervaar het ultieme comfort in dit prachtige appartement! Neem contact op voor een bezichtiging.

* * *

Vroonstalledries 58-B - 9032 Wondelgem - Dit ruime appartement bevindt zich op een uiterst rustige locatie tegenover het idyllische Vroonstalledries Park in het hart van Wondelgem. Het appartement onderscheidt zich door zijn uitzonderlijke lichtinval, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

De leefruimte wordt omarmd door plafondhoge ramen aan de oost-, zuid- en westzijde, die directe toegang bieden tot de buitenruimte. Hierdoor kunt u gedurende de hele dag genieten van natuurlijk zonlicht. De uitgeruste keuken sluit naadloos aan op de leefruimte. De vloeren zijn voorzien van hoogwaardige keramische tegels en laminaatparket in een diepere kleur, met prachtige accenten van natuursteen bij de dorpels, vensterbanken en de afscheiding tussen de keuken.

Naast de twee slaapkamers, een moderne badkamer en een apart toilet, beschikt het appartement over handige opslagruimtes, waaronder ingebouwde kasten en een praktische berging in de hal. De ruime ondergrondse garagebox wordt meeverkocht tegen een meerprijs van 20.000 EUR.

In de nabije omgeving van residentie "Gianni" vindt u alle belangrijke supermarkten, een apotheek, een school en uitstekende toegang tot het openbaar vervoer. Ook de R4 is gemakkelijk bereikbaar. Het centrum van Gent ligt op slechts 15 minuten fietsen. Ervaar ultiem comfort in dit prachtige appartement! Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1994
Grond oppervlakte
109 m2
Bewoonbare oppervlakte
99 m2
Referentie
SJJDR9HZ7NMN
Makelaar Code
3699691
EPC Waarde
158 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€295.000 / Immobiliën Crevits
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com