Kaart

Blauwstraat 43-45

9032 Wondelgem Appartement Te Koop
154 m² wonen
410 m² perceel

Deze goed onderhouden opbrengsteigendom, ideaal gelegen in een rustige buurt met winkels en openbaar vervoer dichtbij, bestaat uit twee appartementen en twee garageboxen. Het gelijkvloerse appartement van 80 m² omvat een inkomhal, woon- en eetkamer, volledig uitgeruste keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Daarnaast beschikt het over een eigen garagebox en een zonnige achtertuin.

Het appartement op de eerste verdieping van 74 m² heeft eveneens een garagebox. Het biedt een inkomhal, woon- en eetkamer, uitgeruste keuken, badkamer en twee slaapkamers, waarvan één toegang geeft tot een terras. Beide appartementen hebben individuele nutsvoorzieningen en zijn voorzien van recente dubbele beglazing.

Het dak van het gebouw is geïsoleerd en er is geen lift aanwezig. Dit maakt het een zeldzaam en zeer gewild appartementsgebouw zonder mede-eigendom, een absolute kans die je niet mag missen.

* * *

Blauwstraat 43-45 - 9032 Wondelgem - Goed onderhouden opbrengsteigendom bestaande uit 2 appartementen en 2 garageboxen gelegen in een rustige omgeving met winkels en openbaar vervoer in de directe omgeving.

Het gelijkvloers appartement (80m²) beschikt over een inkomhal, woon- en eetkamer, ingerichte keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Bij het appartement hoort er ook een garagebox en een zonnige achtertuin. Het appartement op de 1ste verdieping (74m²) beschikt eveneens over een garagebox, een inkom, woon- en eetkamer, ingerichte keuken, een badkamer en 2 slaapkamers waarvan één toegang biedt tot het terras.

Elk appartement heeft individuele nutsvoorzieningen en is uitgerust met recente dubbel beglazing. Het dak werd geïsoleerd en er is geen lift aanwezig in het gebouw.

Kortom, een appartementsgebouw zonder mede-eigendom, uiterst schaars en gegeerd en dus een absolute opportuniteit.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 415.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1969
Grond oppervlakte
410 m2
Bewoonbare oppervlakte
154 m2
Referentie
VIZ3HU2UV66Z
Makelaar Code
3669708
EPC Waarde
186 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€415.000 / Immobiliën Crevits
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com