Kaart

Wiezelo 1

2990 Wuustwezel Appartement Te Koop
110 m² wonen
984 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een instapklare woning met een vleugje eigen karakter? Ontdek deze zeer goed onderhouden drie-slaapkamerwoning met inpandige garage, strategisch gelegen in een rustige zijstraat van de Bredabaan en grenzend aan een bosrijke omgeving. De eigendom biedt een interessant perceel waar rust en natuur centraal staan.

Deze woning straalt degelijkheid uit en biedt u de keuze om voor een opfrisbeurt te gaan of om slechts minimale aanpassingen uit te voeren. Volgens het asbestattest is het huis asbestvrij en er is geen renovatieverplichting van toepassing. Met wat extra aandacht voor de vensters en isolatie op termijn, kan de energieprestatie zelfs evolueren naar een felbegeerd B-label.

Bij binnenkomst verwelkomt de inkomhal van ongeveer 5 m² u met een gastentoilet. De leefruimte van ongeveer 31 m² op tegel vloeit naadloos over naar de keuken van ongeveer 13 m², uitgerust met modern gemak zoals een elektrisch kookvuur, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast en dubbele spoelbak. De veranda van ongeveer 19 m² biedt een prachtig uitzicht op de tuin.

Het nachtgedeelte, bereikbaar vanuit de nachthal van ongeveer 3 m², bestaat uit drie slaapkamers van respectievelijk ongeveer 15, 12 en 8 m² en een badkamer van ongeveer 6 m² met een bad-douche combinatie en een lavabomeubel.

De inpandige garage van ongeveer 20 m², bereikbaar vanuit de inkomhal, is uitgerust met een keramische vloer en een elektrisch bediende sectionaalpoort. Een valluik biedt toegang tot een ruime bergzolder.

In de tuin vindt u een stevig stenen tuinhuis, ideaal voor opslag of om te gebruiken als werkplaats.

Maakt deze beschrijving uw interesse los? Bel ons gerust voor een afspraak en ontdek zelf of dit uw toekomstige woonst kan worden.

* * *

Wiezelo 1 - 2990 Wuustwezel -
Deze zeer goed onderhouden woning met 3 slaapkamers en een inpandige garage is gelegen in een rustige zijstraat van de Bredabaan. Gelegen tegen de bosrand op een interessant perceel.

De woning is zeer degelijk gebouwd. Wellicht gaat u voor een opfrisbeurt maar evengoed kiest u ervoor om slechts beperkte aanpassingen ui te voeren en is voor u de woning instap klaar te noemen. De woning is volgens het het asbestattest asbestvrij en er is geen renovatieverplichting van toepassing. Met op termijn wat extra aandacht voor de vensters en isolatie schuift de energieprestatie al op naar een B-label.

De woning betreden we via de inkomhal ca. 5m² met gastentoilet, leefruimte ca. 31m² op tegel. Aansluitend aan de leefruimte de keuken ca. 13m² op tegel uitgerust met een elektrisch kookvuur, dampkap, oven, vaatwasser, koelkast en dubbele spoelbak. Aan de achterzijde van de woning de veranda ca. 19m² met fraai uitzicht op de tuin.
Nachthal ca. 3m² die toegang geeft tot 3 slaapkamers ca. 15, 12 en 8m² en de badkamer ca. 6m² voorzien van bad met douche en lavabomeubel.
Terug naar de inkomhal krijgt u toegang tot de inpandige garage ca. 20m².
De garage is voorzien van een keramische vloer en een elektrisch bediende sectionaal poort. Via een valluik in de garage toegang tot de ruime bergzolder.

In de tuin een degelijk stenen tuinhuis.
De vermelde “bewoonbare oppervlakte” is gebaseerd op de “bruikbare vloeroppervlakte” zoals vermeld in het EPC.

Uw interesse gewekt? Bel gerust voor een afspraak en wij gaan samen kijken of dit uw toekomstige woonst kan worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 434.000
Kadastraal Inkomen
€ 924
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1994
Grond oppervlakte
984 m2
Bewoonbare oppervlakte
110 m2
Referentie
6RHWK6GGP13O
Makelaar Code
5845639
EPC Waarde
350 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
3153986-res-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
Woonpark
Overstromingsgebied
Niet meegedeeld
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€434.000 / Immo Point
05 Mar 2024
€488.000 / Immo Point
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com