Kaart

1930 Zaventem Appartement
83.75 m² wonen
2 slaapkamers
€325.000

In het hart van Zaventem, op een locatie met uitstekende bereikbaarheid en dichtbij alle belangrijke verkeersaders zoals Ring, E40, E411, E314 en ook de luchthaven, Nossegem station en een bushalte, ligt het appartementencomplex "Lavender Zaventem". Dit project biedt een prachtig en licht 2 slaapkamer appartement van 83,75 vierkante meter met terras op de eerste verdieping.

Het appartement is ruim ingedeeld met een hal die leidt naar een wasruimte en apart toilet. Een stijlvolle woonkamer opent naar het terras en loopt naadloos over in de volledig uitgeruste open keuken. Het appartement heeft twee slaapkamers en een badkamer voorzien van dubbele wastafel en bad. Het interieur is afgewerkt met oog voor detail en het appartement geniet van veel natuurlijk licht.

"Lavender Zaventem" onderscheidt zich door zijn moderne architectuur en het gebruik van materialen van hoge kwaliteit. Bovendien is bij de bouw gedacht aan energie-efficiëntie en duurzaamheid, wat resulteert in een EPC A certificaat.

Een kelder en parkeerplaats zijn beschikbaar, weliswaar tegen een meerprijs. Dit vastgoed wordt verkocht onder 21% BTW, maar er zijn voorwaarden waarbij slechts 6% BTW betaald dient te worden.

Mis deze kans niet en ontdek dit pareltje bij L&P!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

ZAVENTEM, ideaal gelegen nabij alle faciliteiten en grote verkeerswegen (Ring, E40, E411, E314, Luchthaven, Nossegem station, Bus), biedt het project "LAVENDER ZAVENTEM" u een zeer mooi APPARTEMENT (2slk/1bad) van 83,75 m² en zijn TERRAS. Gelegen op de eerste verdieping, bestaat het uit een hal met toilet en wasruimte, een mooie woonkamer die uitkomt op het terras en een super ingerichte open keuken. Twee slaapkamers en een badkamer (dubbele wastafel, bad). De oversteek flat is zeer helder en heeft verzorgde afwerkingen. Het gebouw biedt een eigentijdse architectuur en hoogwaardige materialen. Het hele gebouw is ontworpen met het oog op energie-efficiëntie en duurzaamheid. Kelder en parkeerplaats tegen meerprijs. Verkoop onder 21% BTW (6% BTW onder voorwaarden!!). EPC A. Te ontdekken bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
83.75 m2
Referentie
V7LNDU52V74K
Prijs Geschiedenis
02 Mar 2024
€325.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com