Kaart

Dorsershof 19

1932 Zaventem Appartement
172 m² perceel
2 slaapkamers
€419.000

Dit charmante gelijkvloerse driegevelappartement biedt je het beste van beide werelden: rustig wonen in een stille, residentiële wijk in Sint-Stevens-Woluwe, net aan de rand van de levendige hoofdstad. Het bevindt zich aan het einde van een doodlopende straat, waardoor je geen last hebt van verkeer, noch in de straat, noch achter de tuin.

Het appartement toont fier twee grote slaapkamers met respectievelijk 16,5 en 14 m², en een totaal netto bewoonbare oppervlakte van 92 m² (103 m² bruto). Tijdens de zomermaanden kan je genieten van een gezellige, zuidelijk georiënteerde tuin die perfect ingebed is in de serene buurt en niet wordt gehinderd door inkijkende buren of achterliggende huizen.

Bij binnenkomst tref je de inkomhal aan met gastentoilet en vestiaire, dat overloopt in de gezellige woonruimte. Verder beschikt het appartement over een open keuken met bijhorende berging, nachthal en een comfortabele badkamer met ligbad. En om het pakket compleet te maken, is er een royale ondergrondse parking inbegrepen in de vraagprijs!

Bovendien spreekt de gunstige EPC-score voor zichzelf, herbergt het een condensatieketel op gas en zijn de raamkozijnen vervaardigd uit hoogwaardig hardhout.

Wil je deze parel komen ontdekken? Neem dan snel contact op via 0491905904 voor een bezoek of meer informatie.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dorsershof 19 - 1932 Zaventem - Mooi gelijkvloers driegevelappartement met twee grote slaapkamers (16,5 en 14 m²) en een totaal netto bewoonbare oppervlakte van 92 m² (103 m² bruto) gelegen in een zeer rustige residentiële wijk, in een doodlopende straat, vlak bij het centrum van Sint-Stevens-Woluwe, dat aan de rand van de bruisende hoofdstad gelegen is.
Een grote ondergrondse parking is inbegrepen in de vraagprijs!
De gezellige tuin is zuidelijk georiënteerd en omgeven door een zeer rustige buurt (geen inkijk door achterliggende huizen, geen last van verkeer, noch in de straat, noch achter de tuin)
De indeling is als volgt: inkom met gastentoilet en vestiaire, living, open keuken met berging, nachthal, twee slaapkamers, badkamer met ligbad.
Gunstige EPC, condensatieketel op gas, hardhouten raamkozijnen.
Voor een bezoek of meer info, bel 0491905904.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 419.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
172 m2
Referentie
PBW37KX-6W04
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€419.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com