Home Appartement 8380 Zeebrugge
Vissersstraat 7
Kaart

Vissersstraat 7

8380 Zeebrugge Appartement
51 m² wonen
1 slaapkamers
€214.000

Ontdek dit schitterende één-slaapkamerappartement op een steenworp afstand van de jachthaven in Zeebrugge, ideaal voor iemand die op zoek is naar een perfect gelegen thuis aan zee. Vanuit de ruime hal met ingebouwde vestiaire stapt u binnen in een open leefruimte, afgewerkt met parket. Het overvloedige zonlicht dat het zuidgerichte balkon binnenbrengt, creëert een vrolijke en aangename sfeer. De keuken heeft een halfopen indeling en is uitgerust met alle comfort die u zich maar kunt wensen, inclusief een extra berging voor opslag en aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Er is een apart gastentoilet aanwezig voor uw bezoekers. De riante masterbedroom is voorzien van een ensuite badkamer met ligbad, lavabo en toilet voor uw gemak. Als extra bonus biedt dit appartement u een kelderberging en twee fietshaken.

Wil u meer weten? Neem dan gerust contact op met makelaar Stéphanie via 04 72 77 86 60 of stuur haar een e-mail op stephanie@keyimmo.be. Ze helpt u graag verder met al uw vragen over dit prachtige appartement in Zeebrugge.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Vissersstraat 7 - 8380 Zeebrugge - Subliem één-slaapkamer appartement gelegen vlakbij de jachthaven van Zeebrugge. Indeling: Inkom met vestiaire. Open leefruimte afgewerkt met parket en geniet van veel zonlicht dankzij het zuidgerichte balkon. Halfopen keuken voorzien van alle comfort en extra berging voor opslagruimte en aansluiting wasmachine en droogkast. Apart gastentoilet. Ruime masterbedroom heeft een ensuite badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Daarnaast heeft het appartement een kelderberging en twee fietshaken.

Bent u op zoek naar een gezellig appartement in Zeebrugge? Contacteer makelaar Stéphanie via 04 72 77 86 60 of stephanie@keyimmo.be voor meer info.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 214.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
51 m2
Referentie
KZTOXPCPHCOF
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€214.000 / Key Immo Consulting
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com