Kaart

Rederskaai 44

8380 Zeebrugge Appartement Te Koop
98 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek je droomhuis met een oogstrelend en zonnig uitzicht op de jachthaven en de recent vernieuwde promenade. Gelegen aan de zuidkant biedt deze woning je niet alleen een mooi uitzicht, maar ook een warme en zonnige plek om te genieten van je ochtendkoffie of een late namiddag leesbeurt.

Aan de noordkant vind je drie slaapkamers - twee grote en één iets kleinere. Dit maakt het pand ideaal voor gezinnen of mensen die extra ruimte nodig hebben voor een kantoor aan huis. De master slaapkamer is uitgerust met een badkamer en suite, compleet met ligbad, wastafel, toilet en een praktische elektrische handdoekdroger. Ook zijn er aansluitingen voor een wasmachine en droger, wat zorgt voor extra gemak op wasdag.

Daarnaast heeft deze woning nog een aparte douchekamer met wastafel en een tweede elektrische handdoekdroger, ideaal voor gasten of een druk huishouden. De hal herbergt een vestiaire en een elektrische boiler. Er is ook een afzonderlijk toilet, wat zorgt voor extra privacy en comfort.

Het kloppend hart van dit prachtige pand is de woonkamer met een open keuken concept. Hier kan je samen met het gezin koken, dineren en ontspannen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het terras. Een perfecte plek om tot rust te komen of te dineren 'al fresco'.

Achter het gebouw vind je een ruime, afgesloten garage die je apart kunt aankopen. Dit is de perfecte oplossing voor wie veilig en gemakkelijk wil parkeren.

Wie op zoek is naar een ruim, zonnig en comfortabel huis aan het water, vindt in deze woning alles wat hij of zij nodig heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek jouw nieuwe thuis aan de jachthaven.

* * *

Rederskaai 44 - 8380 Zeebrugge - Met een prachtig zonnig zicht op de jachthaven en de vernieuwde promenade. Zuidkant. Noordkant: 3 slpk waarvan 2 grote en en 1 kleinere . Een badkamer en suite met ligbad, lavabo , toilet en elektrische handdoekdroger, aansluiting voor wasmachine en droogkast. Een afzonderlijke douchekamer met lavabo en elektrische handdoekdroger. Hall , vestiaire met elektrische boiler. Afzonderlijk toilet. Woonkamer met open keuken en terras. Op het terras is het lekker vertoeven . Een ruime gesloten garage aan de achterkant van het gebouw kan apart aangekocht worden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 345.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2004
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
3V-2EXSNWCO-
EPC Certificaat
182
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€345.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com