Home Te Koop Appartement 8380 Zeebrugge
Brusselstraat 24-0101
Kaart

Brusselstraat 24-0101

8380 Zeebrugge Appartement Te Koop
73 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit charmante appartement, ideaal gelegen op een steenworp afstand van de zeedijk in Zeebrugge. Met zijn open uitzicht en perfect zongericht terras, biedt het een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping, gemakkelijk bereikbaar met de lift, en beschikt over twee slaapkamers, een open keuken, een badkamer met ligbad, een berging en een handige parkeerplaats.

Het gebouw is reeds gerenoveerd en het appartement kan naar eigen smaak worden opgefrist. De nabijheid van de zeedijk betekent dat u kunt genieten van ontspannende strandwandelingen, terwijl de speeltuin op het strand en het natuurgebied De Fonteintjes op loopafstand liggen.

Dankzij de uitstekende locatie, dichtbij Knokke en Blankenberge, is dit appartement de perfecte keuze voor wie wil genieten van het beste van de Belgische kust. Met een EPC van 436 kWh/m², is dit een energiezuinige keuze voor uw volgende thuis. Mis deze kans niet om te genieten van een leven aan zee!

* * *

Brusselstraat 24-0101 - 8380 Zeebrugge - Omschrijving Goed gelegen appartement met staanplaats, berging en open zichten, net om de hoek van de zeedijk te Zeebrugge. Een gezellig appartement net om de hoek van de zeedijk met een perfect zongericht en vernieuwd
terras te Zeebrugge. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, uiterst links (gemakkelijk te bereiken via de lift) en heeft twee slaapkamers, open keuken, badkamer met ligbad, berging en een super handige staanplaats voor de wagen. Het gebouw heeft al vernieuwingen ondergaan en het appartement kan opgefrist worden naar eigen smaak. Gelegen op slechts enkele passen van de zeedijk waar men zalig kan genieten, ook héél dicht bij de speeltuin op het strand. Op
wandelafstand van het natuurgebied De Fonteintjes. Op het terras en in de leefruimte kan men
genieten van de zon. EPC: 436 kWh/m², E. Zéér goed gelegen appartement met twee kamers, op 100 meter van de zee en nabij Knokke en Blankenberge… Genieten gegarandeerd!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 239.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1977
Bewoonbare oppervlakte
73 m2
Referentie
JG-6UTROMBCV
Makelaar Code
BRS024
EPC Waarde
436 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231219-0003082043-res-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€239.000 / Puur Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com