Kaart

Rederskaai 40

8380 Zeebrugge Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Dit veelzijdige eigendom, gelegen in het commerciële hart van Zeebrugge, werd in 2005 volledig vernieuwd. Het biedt een woonst met mogelijkheden voor handel, kantoor of praktijk en heeft een groot terras. Met een totale oppervlakte van 160 vierkante meter, bevindt dit twee-slaapkamer appartement zich aan de prachtige haven van Zeebrugge, rustig gelegen aan de Rederskaai.

Het gelijkvloers appartement beschikt over ruime leefruimtes en een zonnig, zuidgeoriënteerd terras. Bij binnenkomst vind je een inkomhal die ook als bureauruimte of handelsruimte kan dienen. De leefruimte omvat een zit- en eetplaats met gashaard en een open keuken. Verder zijn er twee slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel, en een berging met aansluiting voor was- en droogmachine.

Het woonoppervlak bedraagt 150 vierkante meter en het energieprestatiecertificaat (EPC) is 290 kWh/m² (UC:997674). Stedenbouwkundige informatie is momenteel in aanvraag.

* * *

Rederskaai 40 - 8380 Zeebrugge - ZEEBRUGGE - STARTPRIJS - VERNIEUWD in 2005, COMMERCIEEL GELEGEN en POLYVALENTE EIGENDOM - WOONST met (handel/kantoor/praktijk) en GROOT TERRAS. Tot. opp. 160m². Aan de mooie haven van Zeebrugge vinden we dit appartement met 2 slaapkamers terug. Dit appartement is rustig gelegen aan de Rederskaai. Dit gelijkvloers appartement biedt 2 slaapkamers, grote leefruimtes en een ruim zonneterras. Indeling; - inkom met bureauruimte/ handelsruimte - leefruimte met zit- eetplaats en gashaard - open keuken - zuidgeoriënteerd terras - slaapkamer 1 - slaapkamer 2 - badkamer met douche en wastafel - berging met aansluiting voor was- en droogmachine. - WOON opp: 160 m² - Sted. Inl. in aanvraag. Contacteer ons voor meer informatie of om uw bezoek in te plannen - via kantoor 050 550 750

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
3875A1TTEL2Q
Makelaar Code
2081/PERSPECTIEF@ZEEBRUGGE
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€299.000 / Perspectief vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com