Home Appartement 9240 Zele
Nieuwe Kouterdreef 4
Kaart

Nieuwe Kouterdreef 4

9240 Zele Appartement
€650.000

Als u op zoek bent naar een interessante investeringsmogelijkheid, bekijk dan deze strategisch gelegen opbrengsteigendom, bestaande uit vijf verhuurde appartementen. Elk appartement biedt een comfortabele levensstandaard met voorzieningen zoals een hal, een gezellige woonkamer, een keuken, een badkamer en twee slaapkamers.

Aan de achterzijde van het gebouw zijn er drie garages en twee ruime bergingen beschikbaar, zeer praktisch voor de bewoners. In 2012 werden de kantelpoorten en bergingsdeuren vernieuwd. Belangrijk om te weten, elk appartement heeft zijn eigen condensatieketel op aardgas en persoonlijke meters voor gas, water en elektriciteit. Het pand beschikt niet over een lift, wat dan weer helpt om onderhoudskosten laag te houden.

Wat betreft energieprestaties, de EPC's variëren van 133 tot 377 kWh/m²jaar, wat resulteert in energielabels van B tot D. Sinds 2012 is elk appartement voorzien van dubbele beglazing. Verder zorgt de in 2012 vernieuwde gevelafwerking (crepi) voor een frisse en moderne uitstraling en hebben de appartementen nieuwe vloertegels sinds 2019. De elektriciteit is volledig conform de huidige regelgeving.

Dit pand voldoet aan alle nodige vastgoedvoorschriften (Wg, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr, PA, GA). Bent u geïnteresseerd of wenst u een bezoek te plannen? Neem dan contact op via 0475/255826 of stuur een e-mail naar bob@immovanhoorick.be.

* * *

Nieuwe Kouterdreef 4 - 9240 Zele - Goed gelegen opbrengsteigendom - 5 verhuurde appartementen .Elk appartement bestaat uit een hall, living, keuken, badkamer, 2 slaapkamers. Achteraan het gebouw zijn er drie garages voorzien en 2 grote bergingen. De kantelpoorten en deuren aan de bergingen zijn vernieuwd in 2012. Elk appartement heeft zijn eigen condensatieketel op aardgas, gas/water/elektriciteitsmeter. Er is geen lift. EPC 266,265,133,377, 299 kWh/m²jaar of label C,C,B,C,D, dubbele beglazing is voorzien voor elk appartement sinds 2012. De crepi voor – en achtergevel is nieuw sinds 2012, de vloertegels zijn nieuw sinds 2019. Elektriciteit CONFORM. Wg, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr, PA, GA. Voor info of voor een bezoek bel 0475/255826 of mail naar bob@immovanhoorick.be .

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 650.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
XUC8BCDAIR07
Makelaar Code
ZNK4C
EPC Waarde
266 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€650.000 / Immo Van Hoorick
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com