Home Te Koop Appartement 1731 Zellik
Nachtegaallaan 18-B7
Kaart

Nachtegaallaan 18-B7

1731 Zellik Appartement Te Koop
92 m² wonen
2 slaapkamers

Laat je verwelkomen door het ruime, lichte interieur van dit prachtig gerenoveerd appartement in Zellik. Gelegen op een gunstige locatie dichtbij het centrum, is dit moderne verblijf de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle woonplaats.

Bij binnenkomst leidt een riante inkomhal, compleet met een grote ingebouwde vestiairekast en apart toilet, je naar het hart van het appartement. De badkamer straalt luxe uit met een ligbad voorzien van een douchewand, dubbele wastafels en een omvangrijke spiegelkast. Twee ruime slaapkamers bieden volop comfort, waarvan de master slaapkamer direct toegang heeft tot een privé terras. Dit 5 vierkante meter terras is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht tijdens de zomermaanden.

De woonkamer baadt in het licht en vormt een harmonieus geheel met de gloednieuwe, volledig uitgeruste keuken. Vanuit beide ruimtes heb je toegang tot het ruime terras aan de voorkant, uitgerust met zonnewering wat zorgt voor een verkoelende schaduw. Een aangrenzende berging met wasmachine aansluitingen biedt extra opbergruimte en praktische mogelijkheden.

Daarnaast kan je gebruikmaken van een kelder waardoor je moeiteloos al je spullen kunt organiseren en gemakkelijk kunt opbergen.

Met een ligging die ideaal is voor stadsbewoners, biedt dit appartement alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Contacteer ons vandaag nog om dit charmante appartement te bezichtigen en ontdek de vele voordelen van het wonen in Zellik.

* * *

Nachtegaallaan 18-B7 - 1731 Zellik - Stap binnen in dit prachtige, lichtrijke appartement, gunstig gelegen nabij het centrum van Zellik. Het werd volledig gerenoveerd in 2019 en biedt een moderne leefruimte voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle woonplek.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal met een grote ingebouwde vestiaire en apart toilet . De badkamer is uitgerust met een ligbad met douchewand, twee lavabo's en een grote spiegelkast. Voorts hebben we nog twee ruime slaapkamers, waarvan de master toegang heeft tot een terras van 5 m², perfect om te genieten van de frisse lucht en de koelte tijdens de zomer.

De lichtrijke woonkamer is verbonden met de volledig uitgeruste, nieuwe keuken. Zowel vanuit de woonkamer als de keuken heb je toegang tot het zonovergoten terras aan de voorkant dat over zonnewering beschikt.  De aangrenzende berging, met voorzieningen voor een wasmachine, biedt extra opbergruimte en praktische mogelijkheden.

Voor extra stockageruimte is er ook nog een kelder beschikbaar, waardoor je moeiteloos al je spullen kunt organiseren en opruimen.

Dit appartement is ideaal gelegen voor wie op zoek is naar het gemak van stedelijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik.  Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek zelf de charme van dit prachtige appartement.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1978
Bewoonbare oppervlakte
92 m2
Referentie
2BJT5T4FCW8V
Makelaar Code
5914169
EPC Waarde
168 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20190412-0002150494-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Niet meegedeeld
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Bestemming
Niet meegedeeld
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€269.000 / Immo-David
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com