Kaart

2980 Zoersel Appartement Te Koop
90 m² wonen
359 m² perceel
1 slaapkamers

Dit centraal gelegen gelijkvloers appartement met één slaapkamer en een ruime tuin is een parel in het hart van de stad. Geniet van de gedeelde voorzieningen zoals de gemeenschappelijke inkomhal, voorzien van een lift, en de gezamenlijke fietsenberging.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een inkomhal met apart toilet die leidt naar de open leefruimte. Deze riante ruimte van 46,5 m² omvat een moderne, volledig uitgeruste keuken met kookplaat, dampkap, vaatwasmachine en spoelbak. Daarnaast is er een praktische bergruimte met aansluiting voor een wasmachine.

Het appartement beschikt over een nachthal of dressing van 6,5 m² die doorgaans ook als tweede slaapkamer kan dienen. De hoofdslaapkamer van 15 m² is afgewerkt met parket. De badkamer, uitgevoerd in keramische tegels, is voorzien van een inloopdouche, een enkele lavabo en een handdoekradiator. Voor extra opslagruimte is er een hoek in de gemeenschappelijke kelder gereserveerd.

Het appartement heeft ook een ruim terras dat uitkijkt op de grote, lichtrijke tuin. Met een energieprestatiecertificaat (EPC) label B, is er geen nood aan renovaties. Hoewel het appartement op wandelafstand van het dorp ligt, geniet je er toch van een rustige ligging.

De stedenbouwkundige inlichtingen zijn als volgt: er is een vergunning aanwezig, er is geen verkavelingsvergunning of voorkooprecht en er zijn geen maatschappelijke herstelmaatregelen opgelegd. Het appartement bevindt zich in een woongebied. Ontdek zelf de unieke charme van dit prachtige appartement, gelegen in het hartje van de stad.

* * *

Centraal gelegen 1-slaapkamersappartement op het gelijkvloers met grote tuin.
Gemeenschappelijke delen: Gezamenlijke inkomhal met lift. Gezamenlijke fietsenberging.
Appartement: Inkomhal met apart toilet. Grote, open leefruimte van 46,5 m² met open keuken. Deze keuken is voorzien van: -kookplaat -dampkap -vaatwasmachine -spoelbak Bergruimte met aansluiting wasmachine.
Nachthal/dressing van 6,5 m². (Dit is een doorloopkamer naar de grote slaapkamer, heeft altijd dienst gedaan als 2de slaapkamer)
Slaapkamer van 15 m² op parket. Badkamer op keramische tegel voorzien van: -inloopdouche -enkele lavabo -handdoekradiator
In de gezamenlijke kelder is er nog een hoek voorzien voor het opbergen van extra spullen.
Tuin: Ruim terras met grote lichtrrijke tuin.
Bijzonderheden: EPC label B - Geen renovatieplicht. Wandelafstand tot dorp - toch rustig gelegen. Parkeerplaats voorzien.
Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning aanwezig, geen verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen maatschappelijk herstelmaatregel opgelegd en woongebied.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 298.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2007
Grond oppervlakte
359 m2
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
BQAP0HH99P6Y
Makelaar Code
1317567
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nog niet aangevraagd
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€298.000 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com