Home Te Koop Appartement 2980 Zoersel
Heybleukenstraat 12
Kaart

Heybleukenstraat 12

2980 Zoersel Appartement Te Koop
101 m² wonen
2 slaapkamers

In Residentie Achille, gelegen in de charmante gemeente Sint-Antonius, bevindt zich dit schitterende 2-slaapkamer appartement. U stapt binnen in een ruime inkomhal, ideaal om een vestiaire te voorzien. De hal leidt u naar de uitnodigende leefruimte, waar natuurlijk licht in overvloed is dankzij de open keuken. Deze keuken is volledig uitgerust met AEG-toestellen, inclusief een kookplaat met dampkap, ingebouwde koelkast, vaatwasser, microgolfoven en combi-oven, en een spoelbak met mengkraan.

De leefruimte mondt uit op een prachtig terras - een heerlijke plek om van de zon te genieten. Het appartement beschikt ook over een slaapgedeelte met twee comfortabele slaapkamers en een ingerichte badkamer. Deze is voorzien van een douche en een dubbele wastafel, met wandtegels die de ruimte voortreffelijk afwerken. Daarnaast is er een handige berging en een apart toilet met handenwasser aanwezig.

Karaktervolle keramische tegels sieren de vloeren doorheen het hele appartement, en zorgen voor een stijlvolle, naadloze look. Voor wie warmtecomfort belangrijk vindt, heeft dit appartement vloerverwarming aangestuurd door een warmtepomp (lucht – water). Het appartement biedt tevens een ventilatiesysteem type D met warmterecuperatie en is uitgerust met zonnepanelen.

Dit eigentijdse appartement straalt een bijzondere ruimtelijke kwaliteit uit en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Licht, energie-efficiëntie en een duurzame afwerking zijn slechts enkele van de vele troeven van dit prachtige appartement.

Er dient rekening gehouden te worden dat de aankoop van een ondergrondse staanplaats verplicht is. Dit prachtige appartement is een ware plek om thuis te komen en ten volle van het leven te genieten.

* * *

Heybleukenstraat 12 - 2980 Zoersel - Dit prachtige 2-slaapkamer appartement maakt deel uit van Residentie Achille te Sint-Antonius. De indeling van het app ziet er als volgt uit: inkom met ruimte voor vestiair. Vervolgens kom je in de ruime en lichte leefruimte met volledig geïnstalleerde open keuken. De leefruimte grenst aan het terras. In het slaapgedeelte vinden we 2 slaapkamers en ingerichte badkamer met douche en dubbel meubel. In het appartement is ook een berging en apart toilet met handenwasser voorzien.

De keuken is volledig uitgerust met AEG-toestellen: kookplaat met dampkap, ingebouwde koelkast, ingebouwde vaatwasser, ingebouwde microgolfoven en combi-oven, spoelbak met mengkraan.

In het ganse app zijn keramische tegels gelegd. De wanden van de badkamer zijn tot boven voorzien van wandtegels.

Technische info: E-peil: E26, Vloerverwarming aangestuurd door warmtepomp (lucht – water), Ventilatie type D met warmte-recuperatie, Zonnepanelen.

Aandacht voor ruimtelijke kwaliteit en duurzaamheid maken van dit appartement een prachtig plekje om te wonen en te vertoeven.

Troeven: eigentijds, energiezuinig, duurzame afwerking, veel licht, terras.

Aankoop ondergrondse staanplaats verplicht.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Bewoonbare oppervlakte
101 m2
Referentie
Z-ZJ690-YDLK
EPC Waarde
56 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
11055-G-2014_9056/EP00102/A001/D03/SD004
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€315.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com