Kaart

Jukschot 15

2980 Zoersel Appartement Te Koop
90 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtig gelegen appartement nabij het centrum van Sint Antonius Zoersel. Geniet van de ultieme rust in jouw nieuwe woning. Dit appartement is instapklaar, maar biedt ook ruimte voor persoonlijke aanpassingen. Met een gemiddeld maandverbruik van slechts 150 euro en zonder gemeenschappelijke kosten is dit een economische keuze.

Dit appartement wordt rechtstreeks door de eigenaar verkocht, dus er zijn geen makelaars betrokken. De woning bestaat uit twee comfortabele slaapkamers en een handige berging. Daanaast heeft het een ruime badkamer voorzien van een ligbad, de ideale plek om te ontspannen na een lange dag.

Bovendien zorgen de nieuw te installeren airconditioning in de woonkamer en het isolatiemateriaal in de kruipruimte voor een energiezuinige woning met een EPC van 223. Dit appartement combineert comfort en efficiëntie op een ideale locatie. Neem contact op voor meer informatie over dit unieke eigendom.

De SEO termen die kunnen worden gebruikt zijn: Appartement te koop, Sint Antonius Zoersel, instapklaar appartement, economische keuze, twee slaapkamers, zonder makelaar, ruime badkamer, airconditioning, energiezuinige woning. Het is echter belangrijk om deze termen op een natuurlijke manier in de tekst te verwerken.

* * *

Jukschot 15 - 2980 Zoersel - ZEER RUSTIG GELEGEN APP BIJ HET CENTRUM SINT ANTONIUS ZOERSEL. INSTAPKLAAR OF VERANDERINGEN AAN TE BRENGEN NAAR GOESTING. GEMIDDELD VERBRUIK EEN 150 EURO PER MAAND. GEEN GEMEENSCHAPPELIJKE KOSTEN. UIT DE HAND TE KOOP EN GEEN IMMO MELDEN AUB. 2 SLAAPKAMERS PLUS BERGING. RUIME BADKAMER MET LIGBAD. ER WORDT NOG EEN AIRCO GEPLAATST IN DE LIVING EN ISOLATIE PUR IN DE KRUIPRUIMTE GESPOTEN ZO DE EPC C WORDT.
MOGELIJKHEID VOOR UITBOUW MET VERANDA TOT 28 VIERKANTE METER. ENKEL MELDINGSPLICHT.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 320.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1989
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
4T588PW3TXQM
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€320.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com