Kaart

Doelen

2980 Zoersel Appartement Te Koop
146 m² wonen
3 slaapkamers

Doelen - 2980 Zoersel - Omschrijving Nieuwbouwappartement op centrale locatie te Zoersel Project De Doelen; gunstig gelegen in de dorpskern van Zoersel
Dit nieuwbouwproject bestaat uit een winkelruimte, 9 appartementen, 5 woningen en twee half-open woningen gelegen aan de Westmallebaan. Tevens zijn er voldoende parkeervoorzieningen beschikbaar in de ondergrondse parking.

Appartement A09:
Het dakappartement omvat een woonkamer met open keuken, terras, nachthal, gastentoilet, berging, masterbedroom met privatieve badkamer, nog twee slaapkamers en een tweede badkamer.

Verdieping: 2
Bruto woonoppervlakte ca. 146 m²
Oppervlakte terras ca. 11 m²

Mogelijkheid tot afwerking naar wens
De appartementen en woningen worden afgewerkt conform een lastenboek welke op aanvraag beschikbaar is. Als koper heeft u dus de mogelijkheid uw woning naar eigen wens af te werken. Volledig wonen zoals u wilt!

Locatie
Project De Doelen is gelegen in de dorpskern van Zoersel; gunstig gelegen voor uitvalswegen en diverse voorzieningen zoals supermarkt, dorpsplein etc.

Start bouw in 2020
Eind 2020 zal er gestart worden met de bouw van het project. Oplevering is voorzien einde 2022.

Bouwwerken Vermeiren
De aannemer voor dit project is Bouwwerken Vermeiren uit Schoten. Dit familiebedrijf heeft zeer veel ervaring in het ontwikkelen en bouwen van nieuwbouwprojecten en zijn uw ideale partner, zij “Bouwen uw droom”.

Kwalitatieve bouw
De Doelen zal worden gebouwd met hoogwaardige, duurzame materialen. Zowel esthetisch heeft dit een meerwaarde, maar zeker op technisch vlak is dit een groot voordeel. Met een EPB peil van <30 voldoet het project aan de moderne eisen qua energie en zal er zelfs belastingvoordeel zijn voor kopers gedurende de eerste 5 jaar.

Verlaagd btw-tarief 6% is mogelijk voor dit project!
Recent werd een verlaagd btw-tarief van 6% toegekend voor nieuwbouwprojecten onder bepaalde voorwaarden. U kunt als koper van een appartement of woning in project De Doelen in aanmerking komen voor deze gunstmaatregel (besparing van 15% btw!) indien u het eigendom zelf gaat bewonen voor tenminste 5 jaar en dit uw enige woning zal zijn. Meer inlichtingen via ons kantoor.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 417.050
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
146 m2
Referentie
0186820210730105358
Makelaar Code
20/1858-A09
EPC Certificaat
in aanvraag
Prijs Geschiedenis
30 Jul 2021
€417.050 / Rodenburgh
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com