Home Appartement 9620 Zottegem
Wolvenstraat 4
Kaart

Wolvenstraat 4

9620 Zottegem Appartement
94 m² wonen
2 slaapkamers
€229.000

Wilt u een bezoek brengen aan dit ruime, instapklare appartement in Zottegem? Neem dan contact op met Oona op 0494/76 50 66 of stuur haar een e-mail naar oona@ocvastgoed.be. Gelegen op een ideale locatie, op slechts enkele minuten wandelen van het centrum en nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen, is dit appartement een echte vondst.

Met zijn 94 vierkante meter en gelegen op de derde verdieping van de Residentie Orchidee, biedt dit appartement ruime leefruimtes en moderne faciliteiten. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de ruime hal met ingebouwde vestiaire en apart toilet. De woonkamer is voorzien van een balkon voor extra zonlicht en een open keuken. Daarnaast beschikt het over twee slaapkamers, elk met hun eigen terras, waarvan één voorzien van ingebouwde kasten.

De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en een douche. Naast de woonvoorzieningen biedt dit appartement ook gebruikersvriendelijke kenmerken zoals zonnepanelen voor de privé wooneenheid, een ruime privé berging in de kelder en een overdekte parkeerplaats die bij de aankoop moet worden opgenomen voor €20.000.

Het gebouw bestaat uit 8 eenheden en is voorzien van een lift. Het EPC bedraagt 335kWh/m2 per jaar, wat wijst op een goede energie-efficiëntie. De woning bevindt zich niet in een overstromingsgevoelig gebied en is P- en G-score gecertificeerd met score A. Belangrijke stedenbouwkundige informatie is in aanvraag sinds 19 februari en er is geen renovatieverplichting voor dit eigendom.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Wolvenstraat 4 - 9620 Zottegem - Bezoek mogelijk na afspraak met Oona via 0494/76 50 66 of oona@ocvastgoed.be

Zeer gunstig gelegen op wandelafstand van centrum Zottegem vinden we dit instapklaar appartement met 2 slaapkamers. Dit ruim appartement (94m²) is gelegen op de 3de verdieping. Het bevindt zich in de onmiddellijke nabijheid van winkels, scholen, het openbaar vervoer en invalswegen.

Indeling als volgt:
Ruime inkomhal voorzien van ingebouwde vestiaire en apart toilet, woonkamer met balkon, open keuken, berging, badkamer voorzien van douche en dubbele lavabo, 2 slaapkamers met elk hun eigen terras, waarvan 1 voorzien van ingebouwde kasten.

Grote troef: voorzien van zonnepanelen voor de privatieve wooneenheid, de aanwezigheid van een ruime privatieve bergruimte in de kelder en een overdekte staanplaats verplicht bij te kopen (€20.000) .

Het gebouw (Residentie Orchidee) bestaat uit 8 entiteiten en is voorzien van een lift.

EPC 335kWh/(m2jaar)
Geen overstromingsgevoelig gebied, P-score A, G-score A
Stedenbouwkundige inlichtingen: in aanvraag sinds 19/02
Geen renovatieverplichting.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Kadastraal Inkomen
€ 914
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1998
Bewoonbare oppervlakte
94 m2
Referentie
60X8E9E1BP8D
Makelaar Code
OVDC-24.02
EPC Waarde
335 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
04 Mar 2024
€229.000 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com