Home Appartement 9620 Zottegem
Brakelstraat 68
Kaart

Brakelstraat 68

9620 Zottegem Appartement
82 m² wonen
2 slaapkamers
€179.500

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met Niels op het nummer 0497/74.52.15. U kunt alle relevante attesten voor de verkoop downloaden op onze website www.ocvastgoed.be.

Dit charmante appartement, ideaal voor starters of als investering, bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie in het prachtige hart van de Vlaamse Ardennen. Het ligt perfect genesteld tussen Brakel en Zottegem, vlakbij de beroemde Berendries.

Het gebouw werd begin jaren '90 gebouwd met robuuste materialen en betonnen gewelven, wat garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Bij dit appartement krijgt u eveneens een eigen, privé berging op de begane grond en een parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage.

De woning zelf bestaat uit een inkomhal, een gezellige woonkamer met genoeg ruimte voor zowel een salon- als eetgedeelte en een recent vernieuwde open keuken, compleet met ingebouwde apparaten. Verder zijn er twee slaapkamers, een eveneens recent vernieuwde badkamer en een apart toilet. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een zuidgericht terras, waar u kunt genieten van een weids, groen uitzicht.

Voor uw gemak is er geen syndicus en geen renovatieverplichting. Bovendien voldoet de elektriciteit aan de geldende normen. Het pand heeft een Energieprestatiecertificaat (EPC) van 386 kWh/(m² jaar) en valt onder energielabel D. Het woongebied heeft een vergunning, verkavelingsvergunning en er is geen voorkooprecht of wettelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. De P-score is B, G-score is B en het ligt niet in een risicozone voor overstromingen. De woning is asbestveilig.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Brakelstraat 68 - 9620 Zottegem - Voor meer informatie of een bezoek contacteer Niels 0497/74.52.15. U kan alle attesten voor verkoop downloaden op de website www.ocvastgoed.be.
Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie bestaande uit twee entiteiten. Het is gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen, nabij de alom gekende Berendries én centraal tussen Brakel en Zottegem.
Het gebouw werd opgetrokken begin de jaren '90 met degelijke materialen en heeft overal betonnen gewelven. Bij het appartement hoort een privatieve berging op het gelijkvloers en een parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage.
Indeling: inkom, woonkamer met plaats voor salon en eetplaats, recent vernieuwde open keuken (voorzien van inbouwtoestellen), twee slaapkamers, recent vernieuwde badkamer en een apart toilet. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een zuidgericht terras met een wijds groen zicht.
Geen syndicus. Geen renovatieverplichting. Conforme elektriciteit.
INTERESSANT STARTERSAPPARTEMENT VOOR EIGEN BEWONING OF ALS INVESTERING!!
EPC: 386 kWh/(m² jaar), energielabel D. Woongebied, vergunning, verkavelingsvergunning, geen voorkooprecht, geen rechtelijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. P-score: B, G-score: B, geen risicozone voor overstromingen. Asbestveilig.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 179.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1991
Bewoonbare oppervlakte
82 m2
Referentie
WECX-V4NPCV6
Makelaar Code
NL137 - app. 1CC
EPC Waarde
386 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€179.500 / OC Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com