Kaart

Molenkouter 16

9620 Zottegem Appartement Te Koop
122 m² wonen
4 slaapkamers

Zoek je een woning met potentieel dichtbij het centrum van Zottegem? Dan is deze op te frissen gezinswoning zeker iets voor jou. Met haar bewoonbare oppervlakte van 122 m² biedt ze voldoende ruimte om te genieten van het dagelijkse leven. De charme van de woning wordt meteen duidelijk bij het binnenstappen in de gezellige woonkamer, die vloeiend overloopt in de eetkamer. Aangrenzend vind je de keuken, die samen met de badkamer op de begane grond zorgt voor dat extra comfort en gemak.

Het huis beschikt over twee ruime, lichtovergoten kamers op het eerste verdiep, met oppervlaktes van maar liefst 16 m² en 13 m². Het tweede verdiep herbergt nog een knusse slaapkamer van 9.28 m² en een praktische bureau van 6.92 m². Beide ruimtes zijn optimaal benut en voorzien van voldoende bergruimte.

De energiezuinigheid van de woning is verzekerd door een geïsoleerd dak met 15 cm mineraalwol en vensterramen met hoogrendementsglas. Maar er is meer! De woning heeft een ruime kelder van 12.50 m² die ideaal kan dienen als extra opslagruimte.

Met haar gunstige ligging nabij stedelijke voorzieningen en een verwacht rendement van ca. 4% is deze woning zowel interessant voor gezinnen als investeerders. Voor meer informatie of een bezichtiging kan je contact opnemen met Hanna op het nummer +324 71 444 411.

Let op: deze informatie is louter ter informatieve titel. Immohali kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte informatie. Gelieve deze informatie te verifiëren met onze dossierbeheerder. De aangekondigde prijzen zijn onder voorbehoud en vrijblijvend zolang een verkoopovereenkomst of een aanbieding niet door de eigenaar/verkoper is ondertekend.

* * *

Molenkouter 16 - 9620 Zottegem - Op te frissen woning nabij centrum Zottegem. Op een boogscheut van het station en andere faciliteiten. Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een gezellige woonkamer die overgaat in de eetkamer, met aangrenzend de keuken. De badkamer op de begane grond zorgt voor extra comfort en gemak. Op het eerste verdiep bevinden zich twee ruime en lichtrijke kamers, met oppervlaktes van 16 m² en 13 m² groot. Het tweede verdiep heeft een slaapkamer van 9.28 m² en een slaapkamer van 6.92 m², beide voorzien van voldoende bergruimte. De woning is voorzien van een geïsoleerd dak met 15 cm mineraalwol en vensterramen met hoogrendementsglas, wat bijdraagt aan een energiezuinig karakter. Bovendien beschikt de woning over een ruime kelder van 12.50 m², ideaal voor extra opslagruimte. Elektriciteit conform. Gunstige ligging voor gezin of investering (verwacht rendement ca. 4%). Nabij stedelijke voorzieningen. Geen renovatieverplichting!

Deze gegevens zijn louter ter informatieve titel.
Immohali kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.
Wil deze informatie dubbel verifiëren met onze dossierbeheerder.
De aangekondigde prijzen zijn onder voorbehoud en vrijblijvend zolang een verkoopovereenkomst of een aanbieding niet door de eigenaar / verkoper is ondertekend.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 168.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1935
Bewoonbare oppervlakte
122 m2
Referentie
PBB4YDVK6NAP
Makelaar Code
407
EPC Waarde
318 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€168.000 / Immo Hali
19 Mar 2024
€178.000 / Immo Hali
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com