Kaart

Grote Markt 18-19

3440 Zoutleeuw Appartement Te Koop
192 m² wonen
90 m² perceel
2 slaapkamers

* * *

Grote Markt 18-19 - 3440 Zoutleeuw - In de schaduw van de gotische St-Leonarduskerk, midden in het hart van het historisch centrum van het idyllische Zoutleeuw, treffen we dit unieke project aan.
Achter de muren van dit statige, karaktervolle, herenhuis, wordt de hand gelegd aan een luxe appartement van maar liefst 200m².
Het unieke is dat men hier beschikt over een privé-tuin van 90m², die bovendien zuidoost georiënteerd is. Hier kan men genieten van een heerlijk ontbijt in de ochtendzon.
Het appartement ligt op de benedenverdieping en heeft, los van de gemeenschappelijke ingang, ook een privatieve toegang met een aparte inkomhal en bureau. Dit kan ook voor vrije beroepen mogelijkheden scheppen. De inkomhal kan eventueel dienst doen als ontvangstruimte of wachtzaal.
De zeer ruime leefruimte met open keuken, geeft via grote raampartijen uit op de privatieve tuin. Verder treffen we in de slaapvertrekken nog 2 ruime slaapkamers aan, waarvan 1 met dressing. De badkamer beschikt over een ligbad en inloopdouche. Ook zijn er meerdere bergruimtes voorzien, wat het geheel ook zeer praktisch maakt. Het spreekt voor zich dat hier enkel gewerkt wordt met de meest kwalitatieve materialen. De afwerkingsgraad kan in deze fase nog besproken worden. Gelegen pal in het historisch centrum met zijn gezellige straten en pleintjes, cafés en brasserieën met eveneens de winkels, bank, gemeentehuis,.. op loopafstand. Ook de natuurliefhebber komt hier zeker aan zijn trekken met de vele wandel-en fietsroutes, evenals het provinciedomein 'het Vinne' met zijn uitgestrekte natuurlandschap en speeltuin. Het appartement wordt aangeboden inclusief privatieve, afgesloten garage. De aankoop valt onder registratie (3% indien aan de voorwaarden voldaan) - Oplevering eind 2024.
Het geheel maakt deel uit van een kleinschalig complex van 4 appartementen.
Benieuwd naar meer? CENTURY 21 Immo K - St-Truiden & Tienen - 016/821778 - Info@immok.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 639.000
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
90 m2
Bewoonbare oppervlakte
192 m2
Referentie
S445WUR30EKJ
Makelaar Code
325-5838060
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€639.000 / C21 Immo K
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com