Home Te Koop Appartement 9870 Zulte
Posthoornstraat 38-bus-003



immo Kaart

Posthoornstraat 38-bus-003 B-9870 Zulte

Appartement Te Koop in Zulte
84 m² wonen
84 m² perceel
2 slaapkamers

Posthoornstraat 38-bus-003 - 9870 Zulte - Dit recent, energiezuinig (2015) RUIM ( 84m² ) lichtrijk gelijkvloers éénslaapkamer appartement zal zowel jong en oud kunnen bekoren;

Uitstekende verbinding, as Deinze ( 10 min. ) Waregem ( 15 min. ), op 1000 m van het uiterste charmante "Machelen aan de leie" Gekend voor zijn veel bewandeld en befietste paden langs de meest idyllische plekjes uit de ruime regio.

In huidige vorm betreft dit een wel héél ruim één-slaapkamer appartement ( 84 m² excl. terrasje ), Deze ruime oppervlakte brengt met zich mee dat hier eventueel de mogelijkheid is om één extra slaapkamer in te richten, dit aansluitend aan het terrasje ( zie afbeelding ter illustratie ), zo kan dit appartement meegroeien met eventuele latere noden van de trotse eigenaar.

De perfecte woonst voor wie graag in alle rust geniet van ruimtelijkheid en licht, toch eveneens kan genieten van de beweging die de straatzijde met zich meebrengt.

Rode draad door de opeenvolging van ruimtes is het vele licht en luchtigheid; inkom, toilet, berging/wasplaats, zithoek / eetkamer met toegang tot terrasje aan de voorzijde van het gebouw, ingerichte keuken voorzien van toestellen, één slaapkamer met aangrenzend badkamer voorzien van ruime douche en lavabomeubel.

Alle ramen zijn voorzien van op maat gemaakte houten stores.

Naast het appartement is er bij deze verkoop één staanplaats voor de wagen aan te kopen voor slechts 5000 euro, en zou er een mogelijkheid zijn om extra staanplaats(en) aan te kopen indien gewenst. Je wagen / fiets staat in alle veiligheid aan de achterzijde van dit gebouw door de aanwezigheid van een elektrische poort.
+ is een ruime gemeenschappelijke overdekte fietsenberging + afgesloten vuilnisruimte aan de achterzijde voorzien.

Het appartement is meteen ter beschikking bij akte !

Kortom; Alle voornoemde eigenschappen maken deze aanbieding tot een buitenkans, zeker rekening houdende met de recente staat, oppervlakte, ligging in verhouding met deze aangeboden prijs. Neem hier vandaag nog contact voor alle verder info en maak deze uw nieuwe thuis.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 232.500
Kadastraal Inkomen
€ 623
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2015
Grond oppervlakte
84 m2
Bewoonbare oppervlakte
84 m2
Referentie
2756420210607203050
Makelaar Code
168
EPC Waarde
131 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Jun 2021
€232.500 / Regio Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com