Home Appartement 9052 Zwijnaarde
Rijvisschestraat 128-bus-A2003
Kaart

Rijvisschestraat 128-bus-A2003

9052 Zwijnaarde Appartement
75 m² wonen
1 slaapkamers
€302.109

Dit luxueuze appartement is onderdeel van Rijvisschehof, een elegant en minimalistisch modern woonproject, tot leven gebracht door de gevierde architecten Govaert & Vanhoutte. Het appartement ademt klasse en comfort, gelegen op de gelijkvloerse verdieping met een aantrekkelijke west-oriëntatie.

Vanuit de ruime leefruimte, omgeven door grote glaspartijen voor optimaal licht, stapt u zo het terras op. Hier geniet u van het prachtige uitzicht op het fraaie middenplein, een serene oase van rust in het bruisende stadsleven.

De ligging van dit appartement kon niet beter. Op een steenworp afstand vindt u Zwijnaarde en Sint-Denijs-Westrem, terwijl ook de levendige stad Gent vlakbij ligt. Perfect voor wie houdt van de stad, maar ook verlangt naar de rust en het groen van de buitenrand.

Bovendien heeft u de mogelijkheid om een ondergrondse parkeerplaats en berging bij te kopen. Dit biedt u niet alleen extra gemak, maar ook een veilige plek voor uw voertuig en persoonlijke spullen.

De vermelde prijs betreft het volledig afgewerkte appartement, exclusief btw en registratierechten. Mis deze kans niet op stijlvol wonen in het hartje van Gent, contacteer ons vandaag nog voor meer informatie!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rijvisschestraat 128-bus-A2003 - 9052 Zwijnaarde - Dit luxe appartement maakt deel uit van het Rijvisschehof, een elegant en minimalistisch modern woonproject ontworpen door de architecten Govaert & Vanhoutte. Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en geniet een west-oriëntatie. De ruime leefruimte omgeven door glas sluit naadloos aan aan het terras, met zicht naar het prachtige middenplein. Het appartement bevindt zicht op een steenworp van Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem alsook de bruisende Stad Gent. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse staanplaats en berging. De weergegeven prijs omvat het afgewerkte appartement, exclusief btw en registratierechten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 302.109
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
MEEQADJ8IMC8
Makelaar Code
8143300
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€302.109 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com