Home Appartement 9052 Zwijnaarde
Rijvisschestraat 128-bus-A5002
Kaart

Rijvisschestraat 128-bus-A5002

9052 Zwijnaarde Appartement
103 m² wonen
103 m² perceel
2 slaapkamers
€430.000

Ontdek dit stijlvolle en luxe appartement, onderdeel van het Rijvisschehof. Dit is een elegant en modern woonproject, ontworpen door de gerenommeerde architecten Govaert & Vanhoutte. Het appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping, perfect georiënteerd op het zuiden. Met een ruime leefruimte van 103 vierkante meter plus een aangenaam terras van 29 vierkante meter, geniet je hier van een ongeëvenaard wooncomfort. Het appartement telt bovendien twee royale slaapkamers en een uitnodigende badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche.

Dit pareltje is strategisch gelegen op een steenworp afstand van Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem en de levendige stad Gent. Een ondergrondse parkeerplaats en extra berging zijn beschikbaar om aan te kopen. De prijs is voor het volledig afgewerkte appartement, exclusief btw en registratierechten. Dit luxe appartement in het Rijvisschehof is een unieke kans voor wie houdt van modern wonen nabij de stad, zonder in te boeten op comfort en klasse.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rijvisschestraat 128-bus-A5002 - 9052 Zwijnaarde - Dit luxe appartement maakt deel uit van het Rijvisschehof, een elegant en minimalistisch modern woonproject ontworpen door de architecten Govaert & Vanhoutte. Dit gelijkvloerse appartement bevindt zich op de gelijkvloerse verdieping met een zuidoriëntatie. Een aangename bewoonbare oppervlakte van maar liefst 103 m², gecombineerd met een terras van 29m² zorgt voor een ideaal wooncomfort. Twee ruime slaapkamers zijn aanwezig met een badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Het project bevindt zicht op een steenworp van Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem alsook de bruisende Stad Gent. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse staanplaats en berging. De weergegeven prijs omvat het afgewerkte appartement, exclusief btw en registratierechten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 430.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
103 m2
Bewoonbare oppervlakte
103 m2
Referentie
RNW64H77U7K5
Makelaar Code
8143244
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€430.000 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com