Home Appartement 9052 Zwijnaarde
Rijvisschestraat 128-bus-A5001
Kaart

Rijvisschestraat 128-bus-A5001

9052 Zwijnaarde Appartement
75 m² wonen
75 m² perceel
1 slaapkamers
€297.000

Dit luxueuze gelijkvloerse appartement bevindt zich in Rijvisschehof, een elegant en minimalistisch modern woonproject, gecreëerd door de gerenommeerde architecten Govaert & Vanhoutte. Het appartement, gesitueerd op de begane grond, heeft een ideale west-oriëntatie waardoor u volop kunt genieten van natuurlijk licht. De ruime leefruimte, omringd door hoge ramen, maakt een naadloze verbinding met het terras mogelijk, creërend zo een open en luchtige sfeer.

Het appartement is gelegen op een steenworp afstand van het charmante Zwijnaarde en Sint-Denijs-Westrem, terwijl ook de levendige stad Gent snel en gemakkelijk te bereiken is. Extra comfort wordt geboden door de optie om een ondergrondse parkeerplaats en berging aan te kopen. Let wel, de getoonde prijs is voor het volledig afgewerkte appartement, maar exclusief btw en registratierechten.

Met zijn luxueuze afwerking, toplocatie en strakke design, biedt dit appartement in Rijvisschehof een unieke kans voor diegenen die een stijlvolle, moderne woning zoeken nabij Gent.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rijvisschestraat 128-bus-A5001 - 9052 Zwijnaarde - Dit luxe appartement maakt deel uit van het Rijvisschehof, een elegant en minimalistisch modern woonproject ontworpen door de architecten Govaert & Vanhoutte. Het appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en geniet een west-oriëntatie. De ruime leefruimte omgeven door glas sluit naadloos aan aan het terras. Het appartement bevindt zicht op een steenworp van Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem alsook de bruisende Stad Gent. Mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse staanplaats en berging. De weergegeven prijs omvat het afgewerkte appartement, exclusief btw en registratierechten.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 297.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
75 m2
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
HW-OP44F059C
Makelaar Code
8143233
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€297.000 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com