Home Te Koop Appartement 2070 Zwijndrecht
Alice Nahonlaan 20-9
Kaart

Alice Nahonlaan 20-9

2070 Zwijndrecht Appartement Te Koop
102 m² wonen
1157 m² perceel

Op zoek naar een 2-slaapkamer appartement in Zwijndrecht? Dit goed onderhouden en uitstekend afgewerkte appartement, met gekeurde elektrische installatie en centrale ligging nabij openbaar vervoer en invalswegen, is zeker iets voor jou!

Het appartement, gelegen op de tweede verdieping van de residentie, heeft een oppervlakte van 102m². Het beschikt over een terras van 3m² dat toegang biedt tot de inkomhal van 4m² met apart toilet. De ruime leefruimte van 34m² baadt in het natuurlijke licht en is zeer praktisch in te richten. De keuken van 8m² is volledig ingericht en voorzien van een eiland. Daarnaast is er een berging van 3m² met wasmachineaansluiting. Via de nachthal van 3m² bereik je de 2 slaapkamers van respectievelijk 16m² en 9m², en de moderne badkamer van 7m².

Het appartement is uitgerust met automatische rolluiken, zonwering, videofoon en zonnepanelen voor de gemeenschappelijke delen. Kortom, dit appartement biedt alle moderne luxe die je nodig hebt.

Heb je interesse? Neem dan snel contact met ons op en plan een bezoek!

* * *

Alice Nahonlaan 20-9 - 2070 Zwijndrecht - Ben je op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers in Zwijndrecht? Lees hier dan zeker even verder!

De uitstekende staat van afwerking en onderhoud, de conform gekeurde elektrische installatie en de centrale ligging vlakbij openbaar vervoer en invalswegen zijn slechts enkele troeven van dit appartement!

Indeling:
- 2eV: het appartement bevindt zich met een oppervlakte van 102m² op de tweede verdieping van de residentie. via het terras (3m²) komen we bij de inkomhal (4m²) met apart toilet. De leefruimte (34m²) vangt veel natuurlijke lichtin en is enorm praktisch in te richten. De open, volledig ingerichte keuken (8m²) met eiland sluit aan, net als de berging (3m²) met aansluiting voor wasmachine. Op de nachthal (3m²) sluiten vervolgens 2 slaapkamers (16-9m²) en een moderne badkamer (7m²) aan. Verder is het appartement uitgerust met automatische rolluiken, zonwering, videofoon, zonnepanelen voor de gemeenschappelijke delen, ... Kortom, alle moderne luxe.
Interesse? Laat ons dan snel iets weten en plan een bezoek in!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Kadastraal Inkomen
€ 876
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2012
Grond oppervlakte
1157 m2
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
SFWED7O81C7H
EPC Waarde
106 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240330-0003192655-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€265.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com