Home Te Koop Garage 2820 Bonheiden
Brouwersdreef 23
Kaart

Brouwersdreef 23

2820 Bonheiden Garage Te Koop
3 slaapkamers

* * *

Brouwersdreef 23 - 2820 Bonheiden - !! KOOP NOG AAN 6% BTW (onder voorwaarden) !!

In het idyllische Bonheiden, omringd door weelderig groen en doordrenkt van sereniteit, prijkt deze buitengewone nieuwbouwvilla die de definitie van comfort en luxe opnieuw schrijft. Deze unieke woonkans ligt in een buurt waar rust en natuur hand in hand gaan, terwijl het tegelijkertijd een centrale locatie biedt voor ultiem gemak.

Binnenin de villa wordt u begroet door een overvloed aan natuurlijk licht dat de ruime leefruimte overspoelt. De moderne, open indeling biedt een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid, terwijl de leefkeuken een perfecte plek is voor gezellige familiemomenten.

Met drie ruime slaapkamers en twee smaakvol ingerichte badkamers, biedt deze villa u alle comfort en privacy die u nodig heeft. De villa beschikt bovendien ook over een garage en ruime berging.

De villa geniet bovendien een verregaande afwerking waarbij ze wordt opgeleverd inclusief schilderwerken, verlichting en een prachtig aangelegde tuin waar men kortelings de eerste hand aan zal leggen. Hierdoor zal u er zich direct thuis voelen!

Wat deze woonst echt bijzonder maakt, is de toewijding aan duurzaamheid; zo voldoet de woning aan de BEN20 energienorm, waardoor ze niet alleen milieuvriendelijk is, maar u ook voor 5 jaar geniet van een korting van 100% op uw onroerende voorheffing!

Kortom, een unieke kans om te genieten van een verfijnde levensstijl in een harmonieus samenspel van natuur en luxe.

Oplevering lente 2024!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 845.000
Algemeen
Type
Garage
Referentie
KPL876Y2HH9Z
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€845.000 / Malines Group
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com