Home Garage 2820 Bonheiden
Weynesbaan 98
Kaart

Weynesbaan 98

2820 Bonheiden Garage
5 slaapkamers
€625.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Weynesbaan 98 - 2820 Bonheiden - Welkom in deze prachtige, instapklare energiezuinige woning, gelegen in het hart van Bonheiden. Deze ruime woning met open bebouwing biedt een perfecte balans tussen comfortabel wonen en milieubewust leven, en dat alles in een groene omgeving nabij het Weyneshof.

Betreed de woning via de uitnodigende inkomhal, die leidt naar de lichte en luchtige leefruimte. Hier geniet je van gezellige avonden met vrienden en familie, terwijl je uitkijkt op de tuin. Een aparte bureauruimte biedt de perfecte plek voor thuiswerken of studeren, terwijl een handig gastentoilet op het gelijkvloers extra comfort toevoegt.

Dankzij de grote ramen geniet je tijdens het koken van een mooi zicht op de groene omgeving buiten.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers, perfect voor het hele gezin. Een grote badkamer met alle voorzieningen en een apart toilet maken deze verdieping compleet.

Maar dat is nog niet alles! De tweede verdieping biedt een bergruimte, compleet met een extra badkamer, apart toilet en een zeer ruime slaapkamer die gemakkelijk kan worden omgevormd tot twee aparte kamers. Ideaal voor gastenverblijf, een speelkamer of een thuiskantoor.

Buiten wacht een aangelegde tuin op jouw creatieve touch, waar je kunt ontspannen in de frisse lucht en genieten van de rustige omgeving.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een energiezuinige woning met EPC A, omgeven door groen, in het charmante Bonheiden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en maak van deze droom jouw werkelijkheid! Kan je niet wachten, neem dan alvast een kijkje op onze virtuele tour!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 625.000
Algemeen
Type
Garage
Referentie
4KKDTGD2PYHZ
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€625.000 / Malines Group
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com