Home Garage 9000 Gent
Spijkstraat 10
Kaart

Spijkstraat 10

9000 Gent Garage
€35.000

Spijkstraat 10 - 9000 Gent - Ben jij op zoek naar de perfecte oplossing voor het parkeerprobleem in de bruisende stad Gent? Zoek dan niet verder, want deze geweldige garage in de gegeerde Dampoortwijk aan de Spijkstraat, is precies wat je nodig hebt! Gelegen in een buurt met een enorme parkeerdruk, biedt deze garage de ideale opslagplaats voor je wagen, fietsen of zelfs bakfiets.
Achteraan een kleine residentie, verscholen in een gezellig doodlopend straatje aan de gekende Spijkstraat, vind je deze veilige oase voor je voertuigen. Met een nieuwe poort en elektriciteit in de garage is deze garage helemaal klaar voor gebruik. Ideaal voor een kleine wagen, elektrische fietsen, bromfietsen, moto’s of als je gewoon extra opslagruimte nodig hebt, deze garage voorziet in al je behoeften.
Het garagecomplex waar deze parel zich bevindt, telt minder dan 10 garages, wat zorgt voor een intieme sfeer en veiligheid. De nabijheid van Dampoort en het Dampoort-station, waar parkeren vaak een uitdaging is, maakt deze garage nog aantrekkelijker.
Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak om deze unieke garage te bezichtigen. Maak van parkeren geen gedoe meer en geniet van de luxe en het gemak van je eigen veilige opslagplaats in het hart van de stad. Deze garage is niet alleen praktisch, maar ook een investering in jouw comfort en gemoedsrust. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en ontdek de mogelijkheden die deze garage te bieden heeft!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 35.000
Algemeen
Type
Garage
Referentie
4LQVS8YCC9DI
Makelaar Code
garage-1
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€35.000 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com