Home Te Koop Garage 2360 Oud-Turnhout
Steenweg op Sevendonk 67-69
Kaart

Steenweg op Sevendonk 67-69

2360 Oud-Turnhout Garage Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Steenweg op Sevendonk 67-69 - 2360 Oud-Turnhout - Heerlijk wonen aan het Kersenpad in Oud-Turnhout

U wil graag wonen in het centrum, toch genieten van rust én met zicht op het groen?

Dat kan aan het nieuwe Kersenpad. Kijkend op een prachtig groenplein op wandelafstand van de markt, winkels, openbaar vervoer, sportaccommodatie en scholen, in de gloednieuwe buurt DEYCKE.

In deze eerste fase kan u een keuze maken uit 6 nieuwbouwwoningen met aangename, zongerichte terrassen en tuinen met een tuinberging

Ingedeeld als volgt: De inkomhal met gastentoilet en ruimte voor vestiaire, een lichte leefruimte met eetkamer, zithoek en open keuken met aanpalende berging. Grote schuifraam naar het terras met daar de ideale west oriëntatie: Namiddag en avondzon!

Op de verdieping 3 volwaardige slaapkamers, de nachthal met een apart toilet en praktische berging, een ruime badkamer met plaats voor een bad en douche, voorzien van natuurlijk daglicht.

Een zorgvuldige afwerking, volledig naar uw smaak en met ruime budgetten. De tuinen worden aangelegd en voorzien van een terras en tuin-fietsenberging.

Het nieuwe gebied wordt voorzien van enkele parkeerplaatsen voor uw bezoekers, en wordt autoluw aangelegd. Het groene plein met wadi en natuurlijke speelelementen wordt een ontmoetingsplaats voor jong en oud. Hier spelen kinderen veilig in het nieuwe park; recht tegenover uw woning. In de ondergrondse garage heeft u de keuze uit ruime parkeerplaatsen, garageboxen en bergingen. Uiteraard is hier aan de toekomst gedacht en zal u hier elektrisch kunnen laden.

Uw fiets stalt u probleemloos in uw eigen tuinberging, gemakkelijk langs het pad aan de achterzijde van uw perceel. Op het terrein worden gemeenschappelijke sorteerplaatsen voorzien; dus gedaan met het sleuren met containers en u sorteert wanneer het u uitkomt.

Hedendaagse architectuur, en zuinige duurzaamheid

Een E-peil tussen de 10 en 20 wordt u gegarandeerd met energiezuinige technieken zoals warmtepompen, zonnepanelen, groendaken en regenwaterrecuperatie. Deze aardgasvrije woningen zijn klaar voor de toekomst, en dat voelt u elke maand in uw portemonnee.

Oplevering is voorzien in het najaar van 2025.

Wordt u de nieuwe bewoner?

Bent u op zoek naar een degelijke investering?

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Garage
Referentie
W04GVXNEWZGJ
Makelaar Code
5965735
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com