Home Garage 9040 Sint-Amandsberg
Albrecht rodenbachstraat 119
Kaart

Albrecht rodenbachstraat 119

9040 Sint-Amandsberg Garage
€31.500

Albrecht rodenbachstraat 119 - 9040 Sint-Amandsberg - Welkom in de Albrecht Rodenbachstraat, een van de meest prachtige straten van SINT-AMANDSBERG! Wij hebben goed nieuws voor jullie: er zijn verschillende garages te koop en dit is een eenmalige kans die je niet mag missen.
Ben je het beu om continu te zoeken naar een parkeerplek? Verlang je naar meer ruimte voor je fietsen, motor en auto? Dit is dé gelegenheid om aan de parkeerdrukte te ontsnappen en eindelijk die gewenste ruimte te hebben.
Elke garage wordt geleverd met een nieuwe poort en de daken zijn al vernieuwd. Dit betekent dat je direct kunt genieten van een kwalitatieve, goed onderhouden garage. Daarnaast is een garage altijd een solide investering. Het is zowel een slimme belegging als een waardevol bezit voor de toekomst. Garages behouden namelijk altijd hun waarde.
De prijzen voor de garages variëren van €26.500 tot €34.000, dus er is voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een garage voor persoonlijk gebruik of als investering om te verhuren in deze drukke woonbuurt, wij hebben de juiste opties voor jou.
Waar wacht je nog op? Grijp deze unieke kans en maak een afspraak om de garages te bezichtigen. Ze zijn snel verkocht, dus wees er snel bij. Contacteer ons vandaag nog en laat ons jou helpen bij het vinden van de perfecte garage.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 31.500
Algemeen
Type
Garage
Referentie
--3AQEUVJRPB
Makelaar Code
garages-te-koop-een-leuke-woon
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€31.500 / Cannoodt
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com