Home Garage 2830 Tisselt
Beekstraat 97
Kaart

Beekstraat 97

2830 Tisselt Garage
3 slaapkamers
€359.000

* * *

Beekstraat 97 - 2830 Tisselt - Prachtig gelegen aan de Beekstraat 97 in het rustige Tisselt, biedt deze woning een charmante mix van comfort en karakter. Bij binnenkomst wordt u begroet door een lichtrijke inkomhal die een uitnodigende sfeer creëert. De gezellige leefruimte vloeit over in een open, volledig uitgeruste keuken, waardoor sociale interactie en het bereiden van maaltijden hand in hand gaan. Een handige berg- en wasplaats naast de keuken zorgen voor extra praktisch gemak in het dagelijks leven.

Op het eerste verdiep bevindt zich een ruime slaapkamer en een badkamer die alle comfort biedt dat u nodig heeft, compleet met een douche, ligbad, wc en dubbele lavabo. Het tweede verdiep herbergt twee ruime slaapkamers, ideaal voor een gezin of voor gasten die op bezoek komen. Deze kamers bieden voldoende ruimte en privacy voor een goede nachtrust.

Buiten betovert de tuin met een prachtig open zicht over weilanden en akkers, waardoor u kunt genieten van de rust en sereniteit van het landelijke leven. De karaktervolle voorgevel voegt een vleugje authenticiteit toe aan de woning, terwijl de leuke voortuin twee autostaanplaatsen biedt voor extra gemak.

Kortom een ideale gezinswoning! 

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Garage
Referentie
J5QTPF8A0YAT
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€359.000 / Malines Group
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com