Home Te Koop Garage 1930 Zaventem
Excelsiorlaan 18



immo Kaart

Excelsiorlaan 18, 1930 Zaventem

Garage Te Koop in Zaventem
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Excelsiorlaan 18 - 1930 Zaventem - Fjord RED biedt met zijn nieuwe project, Parking 21, meer dan 180 ondergrondse rotatieparkings aan particuliere investeerders aan. Men kan deze parkings kopen in pakketten van 2 plaatsen voor de prijs van 109.500 euro.

De parking zelf bevindt zich tussen Brussels Airport en het hoofdkwartier van de NAVO en is omgeven door 7 grote bedrijvenparken met internationale bedrijven. In minder dan 10 minuten ben je via de filevrij rijstrook van de parking aan de luchthaven Brussels Airport. Naast de uitstekende locatie van het project, is dit een volledig zorgeloze investering. Het beheerd van de parking wordt gedaan door een professioneel team. U hoeft zich dus van niets aan te trekken. Dit is de ideale investering voor mensen die willen beleggen in vastgoed, maar die de problemen van het klassieke vastgoed zoals leegstand, wanbetalers en schade willen vermijden. 

De parking bevindt zich bovendien onder het nieuwe Mövenpick Brussels Airport hotel. Dit is een grote extra troef aangezien er al een constante bezetting zal zijn van de parking door de hotelgasten. Bovendien deel je als eigenaar van een parking mee in de winst van de volledige parking. Zo hoef je geen schrik te hebben dat jou plaats niet of wel verhuurd wordt. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Garage
Referentie
5338020210412172358
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com