immo Kaart

Weersterweg Lot 3, 3798 's-gravenvoeren

Grond Te Koop in 's-gravenvoeren
2429 m² perceel

Weersterweg Lot 3 - 3798 's-gravenvoeren - Projectgrond voor KMO Units Unieke Investeringsmogelijkheid in Voeren
Bent u op zoek naar een zeldzame kans om te investeren in een bloeiende regio? Dan is deze projectgrond voor KMO units in de Weerseweg, Voeren, precies wat u zoekt. Gelegen in een strategisch belangrijk gebied, biedt dit project een uitstekende gelegenheid voor ondernemers en investeerders om de vruchten te plukken van een groeiende economie.

De Weerseweg in Voeren staat bekend om zijn gunstige ligging, dicht bij belangrijke transportroutes en in een regio die populair is bij bedrijven. Voeren ligt gunstig tussen België, Nederland en Duitsland, waardoor het een knooppunt is voor zakelijke activiteiten en handel.

Deze projectgrond is ideaal voor het ontwikkelen van KMO units, waar bedrijven zich kunnen vestigen en floreren. Met ruimte voor flexibele opstellingen en aanpassingen aan de behoeften van verschillende bedrijven, biedt deze grond een veelzijdige investeringsmogelijkheid.

Groeiende Markt: Voeren en de omliggende regio's zijn in opkomst als een aantrekkelijke hub voor bedrijven, vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid.

Toekomstige Waardestijging: Investeer nu in een gebied dat zich snel ontwikkelt, en profiteer van de verwachte waardestijging in onroerend goed.

Flexibele Opties: De grond biedt mogelijkheden voor verschillende bedrijfsmodellen en opstellingen, waardoor investeerders kunnen inspelen op diverse marktvragen.

Waarom Investeren in Voeren?

Voeren staat bekend om zijn pittoreske omgeving en economische groei. Als investeerder kunt u hier een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een bloeiende gemeenschap terwijl u tegelijkertijd profiteert van de zakelijke mogelijkheden die de regio biedt.

Mis deze unieke kans niet. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze projectgrond voor KMO units in Voeren. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van uw investeringsdoelen.089/20.89.89.

Investeer in de toekomst van Voeren en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 146.000
Algemeen
Type
Grond
Grond oppervlakte
2429 m2
Referentie
EZWZ96UA-KR6
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
ja
Bestemming
kmo zone
Overstromingsgebied
p : a
Prijs Geschiedenis
23 Apr 2024
€146.000 / Immo Wereld
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com