Home Te Koop Grond 3890 Gingelom
Thewitstraat 20
Kaart

Thewitstraat 20

3890 Gingelom Grond Te Koop
471 m² perceel

* * *

Thewitstraat 20 - 3890 Gingelom - In Borlo (deelgemeente van Gingelom) vinden we langs de Thewitstraat deze knappe bouwgrond voor open bebouwing terug. We bevinden ons op een rustige locatie maar toch is er een vlotte verbinding naar het centrum van Gingelom waardoor alle faciliteiten binnen handbereik zijn. Ook zijn omliggende gemeenten zoals Landen en Sint-Truiden vlot bereikbaar.
Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die in de buurt gelegen zijn.

Dit mooi bouwperceel van 4a71ca laat toe om binnen de voorschriften een gezinswoning in open bebouwing te construeren. Er wordt geopteerd voor een ééngezinswoning maar ook nevenbestemmingen ( bv. vrij beroep of zorgwoning) worden toegelaten, dit mits ze geen hinder vormen voor de woonkwaliteit.

Aan de voorzijde beschikken we over een perceel breedte van 17,03 meter, er wordt een gevelbreedte van 9 meter voorzien. De voorschriften laten toe om een maximale bouwdiepte van 12 meter op het gelijkvloers alsook 12 meter op het verdiep.

Heeft deze centraal gelegen bouwgrond jouw interesse gewekt? Bekijk alvast de verkavelingsvoorschriften en het verkaelingsplan in bijlage. Zit u nog met enkele vragen? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/98.88.98 of via info@dewoonmakers.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 85.000
Algemeen
Type
Grond
Grond oppervlakte
471 m2
Referentie
KT-3UWV209WX
Makelaar Code
906
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€85.000 / De Woonmakers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com