Home Te Koop Grond 3870 Heers
Elzenhoutlaan LOT 13immo Kaart

Elzenhoutlaan LOT 13, 3870 Heers

Grond Te Koop in Heers
€99.900

Elzenhoutlaan LOT 13 - 3870 Heers - Welkom in Heers! Graag neem ik jullie mee naar de Elzenhoutlaan (Lot 43) te Mechelen-Bovelingen. Op deze zéér rustige en landelijke locatie vinden we een schitterend bouwperceel van 4a 39ca terug, geschikt voor de realisatie van een open bebouwing.

Bekijk je dit onroerend goed via een aanverwante website, neem dan een kijkje op onderstaande link:
Heers, Bouwgrond - Unieke bouwgrond van 4a 39ca in landelijke Heers (Mechelen-Bovelingen) - Som Vastgoed

Uniek aan deze locatie is ongetwijfeld de interessante ligging. Zo bevinden we ons in een verkaveling met een zeer rustige locatie in Mechelen-Bovelingen. Ondanks het landelijk karakter van deze woonomgeving in het mooie Haspengouw, bevinden we ons maar op enkele minuten van de Steenweg, waardoor een makkelijke verbinding naar zowel Sint-Truiden, Heers, Borgloon, de E40 en de grens van Wallonië gegarandeerd is.

Werkelijk alle nodige faciliteiten bevinden zich hierdoor in de nabije omgeving van dit perceel. Denk maar aan onderwijs, supermarkten, sportgelegenheden, boetieks, restaurants,... De combinatie van een aantrekkelijke woonomgeving met een goede bereikbaarheid zorgt voor de perfecte balans op gebied van woon- en werkverkeer.

Het perceel leent zich voor het bouwen van een eengezinswoning rekening houdend met de verkavelingsvoorschriften die u in bijlage kan terugvinden. Hierbij is het ook mogelijk om werk en wonen te combineren in de vorm van vrije beroepen, diensten en kleinhandel. Dit kan wel enkel als wonen de hoofdfunctie blijft. Het geheel dient ingepland te worden zoals aangeduid op het verkavelingsplan in bijlage.

Hierbij mag er gekozen worden voor 2 bouwlagen onder de kroonlijst. Een gevelbreedte van 8m is hier realistisch omdat je op 5m en 3m van de naastliggende perceelsgrenzen moet blijven. Zowel op het gelijkvloers als op het verdiep kan tot 15m diep gebouwd worden.

Bent u op zoek naar een prachtig bouwperceel op rustige locatie vlakbij het centrum van Heers? Dan is dit ongetwijfeld de grond waar naar u op zoek bent! Wees snel en laat deze kans niet aan u voorbijgaan!

Alle inlichtingen en bouwvoorschriften beschikbaar in het kantoor SOM Vastgoed op telefoonnummer: 011/36.34.32

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 99.900
Algemeen
Type
Grond
Referentie
1EF3QDP0GDFU
Makelaar Code
MVElzenhoutlaanlot43Heers
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 May 2024
€99.900 / SOM Project

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

Elzenhoutlaan LOT 13, 3870 Heers.


Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com