Kaart

Pannensman 10

3530 Houthalen-Helchteren Grond Te Koop
1395 m² perceel

Pannensman 10 - 3530 Houthalen-Helchteren - BOUWGROND TE HELCHTEREN

Bent u op zoek naar de perfecte plek om uw droomhuis te bouwen? Zoek niet verder! Wij bieden u een unieke kans om eigenaar te worden van een stuk grond van 13 are 95 ca in het rustige en gezellige Helchteren. Deze bouwgrond biedt talloze mogelijkheden en is ideaal gelegen voor wie op zoek is naar een rustige, groene omgeving zonder in te boeten aan bereikbaarheid.

Kenmerken:

Grootte: De bouwgrond heeft een oppervlakte van maar liefst 13 are 95 ca, wat u de ruimte geeft om uw droomhuis te realiseren en eventueel zelfs te verkavelen in verschillende loten voor investeringsmogelijkheden.

Rustige Ligging: Geniet van de rust en de sereniteit van Helchteren. Deze locatie biedt u de perfecte ontsnapping aan de drukte van het stadsleven, terwijl alle nodige voorzieningen binnen handbereik liggen.

Centrale Ligging: Deze bouwgrond ligt niet ver van het centrum van Helchteren, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot winkels, restaurants en andere voorzieningen. Ook scholen bevinden zich in de nabije omgeving, wat het ideaal maakt voor gezinnen.

Goede Bereikbaarheid: Voor wie regelmatig de weg op moet, is er goed nieuws. Deze bouwgrond is slechts 5 minuten verwijderd van de autosnelweg, wat betekent dat u snel en eenvoudig naar andere steden en regio's kunt reizen.

Dit is uw kans om uw droomhuis te realiseren op een fantastische locatie in Helchteren. Aarzel niet, want bouwgrond van deze kwaliteit is zeldzaam. Grijp deze kans en maak uw dromen waar in Helchteren!

Voor meer info of een bezichtiging bel 011 52 66 73.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 300.000
Algemeen
Type
Grond
Grond oppervlakte
1395 m2
Referentie
99VOCPUL4QVR
Makelaar Code
392
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
05 Sep 2023
€300.000 / ImmoW
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com