Home Grond 3620 Lanaken
Steenweg 201
Kaart

Steenweg 201

3620 Lanaken Grond
€175.000

Steenweg 201 - 3620 Lanaken - Ontdek een top investeringsmogelijkheid!

Gelegen op een zeer gunstige locatie, biedt dit perceel een maximale flexibiliteit voor diverse mogelijkheden.
Met zijn strategische ligging, aanzienlijke ruimte en veelzijdige ontwikkelingsmogelijkheden is dit de ideale investeringskans die u niet wilt missen!

De troeven van dit perceel zijn talrijk en bieden een solide basis voor een succesvolle investering, we sommen er en aantal voor u op:

Uitstekende bereikbaarheid: Gelegen aan een drukke doorgaande weg, is de locatie gemakkelijk bereikbaar voor zowel voetgangers als automobilisten. Een strategische ligging die een constante stroom van potentiële klanten en bewoners garandeert.
Parkeergelegenheid: Een cruciale troef in een drukke omgeving. Onze grond biedt voldoende ruimte voor parkeerfaciliteiten, waardoor zowel bezoekers als bewoners zich comfortabel kunnen verplaatsen zonder zich zorgen te hoeven maken over parkeerproblemen.
Optimale zichtbaarheid: De locatie geniet van uitstekende zichtbaarheid dankzij de ligging aan de drukke baan. Dit biedt een unieke mogelijkheid voor merkbekendheid en marketingstrategieën, waardoor uw commerciële ruimte gemakkelijk opvalt voor potentiële klanten en investeerders.
Multifunctioneel gebruik: De grond biedt de mogelijkheid voor een commerciële ruimte op de begane grond, ideaal voor een reeks winkels, kantoren of horecagelegenheden. Bovendien kan de bovenliggende ruimte dienen als wooneenheid voor eigen gebruik of als een uitstekende investeringsmogelijkheid voor verhuur, waardoor een stabiele inkomstenstroom wordt gegarandeerd.


We zijn ervan overtuigd dat deze eigenschappen van dit perceel u de gelegenheid kan bieden om een hoog rendabel en duurzaam vastgoedproject te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om verdere details te bespreken en deze unieke kans niet aan u voorbij te laten gaan.

Interesse? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het nummer 089 23 44 22 of per mail op [email protected] voor meer informatie, plannen of een bezoek ter plaatse.

- Stedenbouwkundige informatie in aanvraag - 
 

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 175.000
Algemeen
Type
Grond
Referentie
0C98BB0Q2AR4
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€175.000 / Immo Verslegers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com