Kaart

3920 Lommel Grond Te Koop
658 m² perceel

* * *

Bouwgrond gelegen te Lommel op een perceel van 6are58Op zoek naar de ideale plek om uw droomhuis te bouwen? Zoek niet verder! Wij bieden u een prachtige bouwgrond aan in het hart van Lommel, gelegen in een gegeerde wijk van Lommel.
Deze bouwgrond is perfect geschikt voor open bebouwing en biedt talloze mogelijkheden om uw droomhuis te realiseren. De locatie is werkelijk uniek: u geniet van alle rust en privacy die u wenst, terwijl u toch in het centrum van Lommel woont. Bovendien zijn alle belangrijke voorzieningen en faciliteiten op een steenworp afstand te vinden.
De bouwgrond ligt in een groene en rustige buurt, waardoor u zich hier meteen thuis zult voelen. De bestaande bebouwing is reeds afgebroken door de huidige eigenaar, dus u kunt meteen aan de slag met uw bouwplannen. Of u nu kiest voor een modern huis met strakke lijnen of eerder gaat voor een klassieke stijl, deze bouwgrond biedt u alle mogelijkheden.
Wacht niet langer en maak uw droom waar! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over deze unieke bouwgrond in de Duivenstraat in Lommel. Ons team staat voor u klaar om u te helpen bij elke stap van het proces. Met deze bouwgrond hebt u de sleutel in handen om uw droomhuis te realiseren!
Informatie en afmetingen:- Het perceel is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing.- Perceelbreedte voorzijde: 19,60m- Diepte perceel: 33.6m

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 155.000
Algemeen
Type
Grond
Grond oppervlakte
658 m2
Referentie
1NRY6Z49RACF
Makelaar Code
145771
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
In aanvraag
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Apr 2024
€155.000 / Heylen Vastgoed
14 Apr 2024
€165.000 / Heylen Vastgoed
07 Apr 2024
€175.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com