Kaart

3560 Lummen Grond Te Koop
10515 m² perceel
4 slaapkamers

Bouw- en recreatiegrond van 1ha met veel mogelijkheden in Lummen
Op zoek naar een recreatieterrein, de ideale bouwgrond voor een magnifieke nieuwbouwwoning of een grondig renovatieproject met veel potentieel? De mogelijkheden van dit exclusief perceel en ideaal gelegen recreatiegebied van 1 hectare waarvan 23 are in woonzone in de Rekhovenstraat (nr 51 + nr 53) zijn eindeloos. Buitenkans voor creatieve investeerders en projectontwikkelaars.
LiggingWe bevinden ons vlakbij het knooppunt van de E313 en E314 wat zorgt voor een uiterst vlotte bereikbaarheid. Het centrum van Lummen ligt op slechts 2,5 km. Verder ligt het circuit van Zolder, de Velodroom, het prachtige Schulensmeer, het Albertkanaal en tal van mooie natuurgebieden vlakbij. De grond grenst aan de golfterreinen van Lummen wat zorgt voor een blijvend groen gebied met exclusieve uitstraling. Deze bosrijke doch zeer centrale ligging is voor velen de ideale locatie.
OmschrijvingWONINGENMomenteel staan er twee woningen (halfopen bebouwing) op met elk een aparte huisnummer. Beide zijn voorzien van keuken, leefruimte, badkamer, twee of drie slaapkamers en carport.De panden zijn onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Je kan er dus voor kiezen om grondig te renoveren of om beide woningen te slopen en hier een nieuwbouwproject te realiseren.GRONDENHet volledige perceel heeft een straatbreedte van 47 meter en een unieke diepte van maar liefst 215 meter. Dit zorgt voor eindeloos veel potentieel. Zo wordt dit, mits vergunning, misschien wel dé ideale projectgrond waar jij naar op zoek bent. Of renoveer jij de huidige tweewoonst of bouw je liever jouw exclusieve en stijlvolle villa? Wat het ook mag worden, wie achteraan gebruik maakt van enkele grote raampartijen zal hier heerlijk kunnen wegdromen met zicht op groen.De grond van 1 hectare is opgedeeld in vier percelen. De twee percelen waar de woningen opstaan zijn woongebied met landelijk karakter (samen 23are 50ca) en de twee achterste percelen zijn ingekleurd als recreatiegebied (samen 81are).

Twee woningen op een riant perceel met recreactiegebied, slechts één grote kans voor deze unieke opportuniteit! Kom jij graag zelf deze project- of bouwgrond ontdekken? Maak dan snel een afspraak.
Meer informatie viahttps://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 484.000
Algemeen
Type
Grond
Grond oppervlakte
10515 m2
Referentie
SS-0-3U7Z-BY
Makelaar Code
149954
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
21 Apr 2024
€484.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com