Home Te Koop Grond 3803 Wilderen
Zoutleeuwsesteenweg 168
Kaart

Zoutleeuwsesteenweg 168

3803 Wilderen Grond Te Koop
688 m² perceel

* * *

Zoutleeuwsesteenweg 168 - 3803 Wilderen - Droom jij ervan om te wonen op een zeer rustige locatie met zicht op een aangename groene omgeving die Haspengouw typeert? Dan is deze bouwgrond voor open bebouwing, gelegen op de Zoutleeuwsesteenweg te Wilderen, misschien wel iets voor jou. Het betreft 'lot 1' gelegen binnen een verkaveling. De bouwgrond is gelegen links van de woning met nr. 170.

Ondanks de rustige ligging van het perceel bevinden we ons hier op enkele minuten van het centrum van Sint-Truiden en geniet het perceel een uitstekende verbinding met de belangrijkste uitvalswegen. Het rustige dorp Wilderen biedt daarenboven enkele zeer aangename troeven zoals o.a. de bekende brouwerij van Wilderen, enkele restaurants, een uitstekende school, een groot sportcentrum, en nog zoveel meer... Bovendien zijn de percelen bouwgrond in deze gezellige gemeente erg schaars.

INPLANTING
De voorgevels dienen ingeplant te worden op 15,38m uit de as van de straat zoals voorzien op het verkavelingsplan. De open zijgevels moeten op 3 meter van de scheidingslijn gebouwd worden. De bouwdiepte op het gelijkvloers wordt beperkt tot max. 15m en de bouwdiepte op de verdieping tot max. 12m. Bouwhoogte: 2 bouwlagen.

ORIENTATIE TUIN
De zuidgerichte tuin zorgt ervoor dat u op elk moment van de dag kan genieten van de zon in uw achtertuin. Bovendien is het hier heerlijk genieten van de rust en de privacy.

Het verkavelingsplan met de inplanting van de woning is te downloaden op onze website.

Zou u graag uw droomwoning bouwen op deze grond te Wilderen? Contacteer ons gerust op het nummer 011/69.76.40 voor meer informatie.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 110.000
Algemeen
Type
Grond
Grond oppervlakte
688 m2
Referentie
Y6PXUFNUPH0R
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€110.000 / RT Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com