Kaart

3665 As Handelspand Te Koop
1.721 m² perceel

Deze charmante villa is gelegen in het centrum van As aan de Dorpsstraat 115. Alle nabijgelegen voorzieningen zijn van hieruit zeer vlot bereikbaar, alsook het natuurreservaat Hoge Kempen en de omliggende dorpen en steden.

Bij binnenkomst is meteen duidelijk dat deze woning is ingericht met grote en lichtrijke ruimtes. Via van de inkomhal, voorzien van vestiaire en apart toilet, is er rechts toegang tot de woonkamer met zit- en eethoek en een mooi zicht op het terras en de tuin door de grote raampartijen. Verder bevindt zich de ingerichte keuken en doorgang naar de eerste gelijkvloerse badkamer. Via die doorgang is er ook toegang tot het praktijkgedeelte en een aparte bureauruimte met opnieuw een prachtig zicht op de tuin.
De praktijkruimte is aan de voorzijde toegankelijk via een aparte toegangsdeur. Het is ingedeeld met een vestiaire, apart toilet, wachtruimte en twee werkruimtes die ook rechtstreeks met elkaar verbonden zijn. Het praktijkgedeelte heeft een oppervlakte van meer dan 80 m² en is  zeer geschikt voor diverse toepassingen en vrije beroepen: kantoor, dokter, tandarts, advocaat, beauty salon, styliste, kapper, ...

Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich vier slaapkamers, waarvan twee van meer dan 25 m², een ruime overloop, apart toilet en de tweede badkamer die rechtstreeks via de dressing van de grootste slaapkamer toegankelijk is. Tevens heeft deze slaapkamer ook een terras met zicht op de tuin. Het is mogelijk om een vaste trap te voorzien naar de zolderverdieping, zodat ook deze twee kamers optimaal benut kunnen worden. Ook de kelder onder het woongedeelte bestaat uit verschillende ruimtes die dienst kunnen doen als extra berging. Onder de praktijk is er kruipkelder.

Het geheel heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 584 m², inclusief de praktijkruimte. Het dak werd reeds vernieuwd en geïsoleerd rond 2010. De woning heeft een opknapbeurt nodig, maar door de grootte biedt het zeer veel potentieel en is het ook uitermate geschikt als zorgwoning.

Achteraan de woning is er een inpandige, dubbele garage die toegankelijk is via de brede inrit. Het is ook mogelijk om bijkomende parkeerplaatsen te creëren op het perceel.

De brede tuin is ideaal voor ontspanning, het spelen van kindjes en heeft tevens een oostelijke oriëntatie. De totale perceeloppervlakte bedraagt 17a 21ca.

Het EPC heeft momenteel een label E, maar kan eenvoudig naar label D gebracht worden door het plaatsen van een gascondensatieketel.

Dit pand is onderworpen aan de renovatieverplichting van de Vlaamse overheid voor residentiële gebouwen (behoudens bij sloop binnen 5 jaar na de aankoop). Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-huis-of-appartement-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen.

De vermelde woonoppervlakte is steeds de bruikbare vloeroppervlakte overgenomen uit het EPC-verslag.

Heeft deze uitzonderlijk ruime woonst met praktijkruimte uw interesse gewerkt en wenst u meer informatie of een afspraak ter plaatse? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor via 089/44.00.00 of info@matisimmo.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Algemeen
Type
Handelspand
Bouwjaar
1967
Grond oppervlakte
1.721 m2
Referentie
Q704MP7YQO0R
EPC Waarde
469 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€369.000 / Matisimmo Bilzen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com