Kaart

3650 Dilsen-Stokkem Handelspand Te Koop
1.325 m² wonen
9.887 m² perceel
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Te koop: vierkantshoeve – een historisch juweel te midden van de natuurpracht.

Stap binnen in de wereld van dit uniek en adembenemend pand gelegen in het hart van het Nationaal Park Hoge Kempen. De charmante hoeve straalt een authentiek karakter uit en is een zeer unieke eigendom. Met zijn rijke geschiedenis die teruggaat tot het jaar 1868, ademt deze majestueuze vierkantshoeve karakter uit, terwijl het tegelijkertijd een scala aan moderne opportuniteiten biedt.

Deze prachtige vierkantshoeve is gelegen op een ruim perceel van 98 are en 97 centiare, omringd door de weelderige schoonheid van de rondom liggende natuur. De statige dreef die leidt naar de vierkantshoeve creëert een indrukwekkende entree, terwijl aan de rechterzijde een ruime parkeergelegenheid voorzien is voor gasten. Het pand straalt een tijdloze grandeur uit en verwelkomt bezoekers met een indrukwekkende binnenkoer, dat als kloppend hart van de hoeve fungeert. Deze ruime en sfeervolle binnenkoer biedt een magische ambiance voor gasten om te ontspannen, te genieten van de buitenlucht en te delen in de schoonheid van omgeving.

De vierkantshoeve is doordrenkt van potentieel en biedt een uitgelezen kans voor wie op zoek is naar een locatie voor horeca, bruiloften, bedrijfsfeesten, seminaries, workshops en vele andere mogelijkheden voor commercieel en/of privatief gebruik. De ruime binnenruimtes zijn flexibel inzetbaar en bieden eindeloze mogelijkheden. Het pand herbergt een wereld van mogelijkheden voor ondernemers. De linkerzijde van de hoeve is volledig onderkelderd, wat extra ruimte biedt voor opslag en creatieve projecten.

In de linkervleugel van de vierkantshoeve bevindt zich per heden een prachtige hotellerie met zes stijlvol ingerichte slaapkamers en een verfijnd restaurant. Hier worden gasten verwelkomd in een oase van rust en comfort. Er is de mogelijkheid om nog 2 extra kamers te voorzien. Ook is de hoeve voorzien van eigen stroomvoorzieningen mits de aanwezigheid van een hoogspanningscabine.

In de rechtervleugel van de vierkantshoeve wacht nog een mooie opportuniteit: een grote multifunctionele ruimte op het gelijkvloers en een bovenliggend woongedeelte. De veelzijdige indeling stelt ondernemers in staat om hun visie te verwezenlijken.

Het zijn niet enkel de binnenruimtes die indruk maken. Achter de rechtervleugel van de hoeve strekt zich een prachtig aangelegde tuin uit waar natuurlijke schoonheid en vakmanschap in het tuinontwerp elkaar ontmoeten. Met een rustgevende vijver als middelpunt en de zuidwestelijke oriëntatie, kunt u genieten van zonovergoten momenten te midden van een weelderige groene omgeving met monumentale bomen.

De ligging van het pand is een droom voor toeristen en natuurliefhebbers en ondernemers die rust zoeken. Dankzij de centrale positie binnen het uitgebreide fiets- en wandelroutenetwerk is het pand een ware trekpleister voor fietsers en avonturiers die de omgeving willen verkennen. Het Nationaal Park Hoge Kempen staat bekend om zijn gevarieerde landschappen, van uitgestrekte bossen tot unieke heidegebieden, en biedt een zeldzaam inzicht in de ongerepte schoonheid van de natuur. Ook voor ruiters is het hier zalig vertoeven, met een manege vlak naast de hoeve en voldoende ruimte op de paarden veilig achter te laten.

Verken de mogelijkheden van deze vierkantshoeve en ervaar de perfecte harmonie tussen historie, functionaliteit en natuurlijke pracht. Of je nu droomt van het runnen van een gastvrije hotellerie, hier komt een ondernemende visie tot leven en ontmoet ze in alle rust de allure van het verleden en de kansen voor de toekomst.

PLUSPUNTEN:

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
9.887 m2
Bewoonbare oppervlakte
1.325 m2
Referentie
BYEAB9QQ65FM
Makelaar Code
5498409
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com